Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyPod Zámečkem, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Pod Zámečkem, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pěkný, dobře situovaný byt 3+1 v ulici Pod Zámečkem, v městské části Nový Hradec Králové, o celkové podlahové ploše 74m2 + 3,4m2 lodžie + 2,9m2 sklep. Byt je v družstevním vlastnictví, převod do osobního vlastnictví je možný od 3/2019, anuita je splacena. Při převodu vlastnických práv se daň (4%) z nabytí nemovité věci neplatí.

Byt se nachází v 3. podlaží šesti-patrového panelového domu s výtahem. Dispozice: vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou, umyvadlem, toaletou a prostorem pro pračku, 2x pokoj 1x pokoj s lodžií, kuchyň, sklep v přízemí domu. Byt prošel v roce 2008 částečnou rekonstrukcí. Díky zděnému jádru vznikla designová koupelna a velice prakticky řešená kuchyň. V celém bytě jsou nové interiérové dveře a obložkové zárubně. Vstupní dveře jsou původní. Okna jsou plastová včetně žaluzií. Celý dům je po revitalizaci (plastová okna, stoupačky, nové lodžie, střecha, vchody a výtah) Sítě: elektřina (Jádro a kuchyň - Cu, zbytek – Al původní), plyn (vaření), dálkové ÚT (litinové radiátory).

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. V pěším dosahu 5 minut se nachází obchod (OC Futurum), lékař, zdravotní středisko, základní a mateřská škola a zastávka MHD (50m). Parkování na parkovišti přímo před domem bez poplatku. Výhodná poloha a dispozice bytu činí z této nabídky i výhodnou investici. Doporučujeme prohlídku!

RK prosím nevolat !!!

Na tento byt lze poskytnout hypoteční úvěr díky možnosti převodu do OV.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541088
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.