Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 1217 m² bez realitkyChuderov - Chuderov, Ústecký kraj

Chuderov - Chuderov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné119 000 Kč

+ Vratná kauce100 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu průmyslový objekt v lukrativní obci Chuderov - Ústí nad Labem. Stavba je bývalý zemědělský objekt, po kompletní rekonstrukci.

Budova je dvoupatrová, vybavená zdvyhacím zařízením pro EUR palety z přízemí do 1.NP. Maximální zátěž podlahy v 1.NP je 500 kg/m2. Celková užitná plocha budovy 1217 m2, v ceně již započítaná parkovací plocha o rozloze 700 m2 a ostatní manupulační plocha 300 m2. Mezi fotografiemi je legenda rozpisu místností.

Technické parametry stavby:

Rozvody elektro a sítě

Přízemí: Po 3.5 m dvouzásuvka po levé a prave straně v drátěném žlabu u stropu + 2x datová zástrčka

1.NP: Po 3.5 m dvouzásuvka po levé a prave straně v rozvodové liště na zdi, po 9 m 2x datová zástrčka

Rozvody komcipovány tak, aby šlo pohodlně přidat jakýkoliv další prvek. Datové kabely z celé budouvy vedou do server room po drátěných lávkách, kde je rack skříň viz foto. Žádné prvky elektra nejsou zazděny pro případnou úpravu (kromě kanceláří a prostor, kde nění úprava potřeba).Hl. přípojka 70 A + samostatný elektoměr.

Osvětlení

V obou patrech je zpracován projekt osvětlení + měření. Objekt je koncipován na výrobu nebo opravu drobného zařízení, kde je zapotřebí vysoká intenzita světla.

Sociální zázemí

Přízemí: WC muži 2x toaleta, 2x pisoar, 1x sprcha, 2x umyvadlo, 1x převlíkací místnost průchozí na WC. WC ženy 2x toaleta, 1x sprcha, 2x umyvadlo, 1x převlíkací místnost průchozí na WC.

Úklidová místnost s výlevkou a studenou / teplou vodou. Všechny prostory odsávány vzduchotechnikou. Společná denní prosklená místnost s kuchyní a umyvadlem.

1.NP: WC muži 1x toaleta, 1x pisoar, 1x umyvadlo, 1x převlíkací místnost (lze využít i jako kancelář). WC ženy 1x toaleta, 1x umyvadlo, 1x převlíkací místnost (lze využít i jako kancelář).

Úklidová místnost s výlevkou a studenou / teplou vodou. Všechny prostory odsávány vzduchotechnikou.

Budova koncipována až pro 50 zaměstnanců. Odpady zpracovává vlastní velkoobjemová ČOV. Ohřev vody zajištuje bojler na noční proud, v případě vyšší spotřeby lze přepnout i na denní.

Vytápění

Přízemí: 2 hlavní okruhy. První: kanceláře, sklad, sociální zázemí, server room, vstupní chodba. Druhý okruh výrobní prostor. Každný z okruhů libovolně nastavitelný časovým plánem a teplotou komfortní, útlumovou, protimrazovou.

1.NP: 1 okruh libovolně nastavitelný časovým plánem a teplotou komfortní, útlumovou, protimrazovou.

Budova je vytápěna médiem propan-butan ve vlastních tlakových nádobách. Je tedy nezávislá na dodávkách zemního plynu, plnění nádob 1x za rok. Ohřev topné vody zajišťují 2 kondenzační kotle do kaskády s vysokou účinností, při poruše 1 kotle druhý stále běží. Velký důraz se při rekontrukci kladl na nízkou energetickou náročnost.

Zatepelní podlahy 10 cm zátěžový polystyren pod konstrukcí podlahy, stěny 15 - 20 cm polystyren, strop přízemí / 1. NP 10 cm vata také pro odhlučnění mezi patry. Střecha 30 cm minerální vata pod SDK záklopem. Roční energetická náročnost na vytápění celé budovy na 23 stupňů celsia činí okolo 90 000 Kč. Energetický štítek je ve zpracování, údaj bude upřesněn po dokončení.

Okolí budovy a nakládací rampa.

K budově je k dispozici parkoviště o rozloze 350 m2 + příjezdové cesty. Ze spodní strany budovy se nachází nakládací rampa s osvětlením. Zde je možno vykládat / nakládat tahače i soupravy. Budovu je možné objet dokola příjezdovými cestami pro otočení kamionu. 2 vjezdy do areálu. 1 ze směru na Radešín, druhý na Žežice.

Na jaře 2019 budou probíhat dokončovací stavební práce okolo budovy, úklid a nové zatravnění ploch + vysazení okrasných dřevin.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541901
DispoziceOstatní
Dostupné od30. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Plocha nebytového prostoru1 217
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.