Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 106 m² bez realitkyBýchory - Býchory, Středočeský kraj

Býchory - Býchory, Středočeský kraj
Cena4 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům 4+1 s plochou 106 m2, s obytným podkrovím 88 m2 - na pozemku 596 m2 v obci Býchory u Kolína. K domu navazuje garáž pro 1 osobní automobil, dílna a kůlna na ukládání sezonních věcí a zahradního nábytku.

Přízemí:

* Zádveří, vstupní hala se schodištěm, obývací pokoj, kuchyně, koupelna s WC, šatna, kotelna, technická místnost s WC

Podkroví:

* Ložnice, šatna, 2x dětské pokoje se šatnami

Rekonstrukce zahrnovala vestavbu podkroví, osazení střešní oken Velux, dřevěných euro oken s izolačním dvojsklem z tropického dřeva meranti, bezpečnostní thermo dveře z masívního mořeného dubu, schodiště z kovové konstrukce s masívními dubovými nášlapy, nové rozvody vody, odpadů a elektroinstalace, vykopání a odizolování podlah, sádrokartonové předstěny a stropní podhledy a novou silikonovou zatíranou fasádu s antireflexní složkou proti přehřívání se zateplením polystyrenem a obložením fasádním kamenem. Nemovitost má nové obložkové dveře ze strukturované 3D folie , nové keramické a plovoucí laminátové podlahy s chrom efektem a s přiznanou čtyřstrannou V drážkou, kompletní vnitřní LED osvětlení. Součástí je na zakázku vyrobená kuchyňská linka s veškerými vestavnými spotřebiči (lednice s mrazákem, horkovzdušná a mikrovlnná trouba, myčka, sklokeramická elektrická deska 90cm, digestoř). Úpravy povrchů stěn v domě jsou tónované výmalby, stěrky imitující pohledový beton a také lepené velkoformátové fototapety.

Vytápění domu je řešeno kombinovaným kotlem (možno elektro tarif nebo tuhá paliva). Bojler na ohřev vody osazen ve vestavěné nice v koupelně, voda je z vlastního vrtu hloubka cca 9 m (+provedena vodovodní přípojka do domu a připravena pro napojení na obecní vodovod), odpady svedeny do kanalizační přípojky.

Uzavřený a oplocený pozemek nabízí dokonalé soukromí, na pozemku je plně zapuštěný bazén o rozměrech 5 x 3 m s hloubkou 1,5m, původní plot s brankou a vjezdovými vraty šíře 3,2 m (možno umístit zastřešené stání pro 2 auta na pozemku).

Zahrada je částečně osázená, připravená na terénní úpravy pro realizaci přístupových chodníků, cest příp. jiných zpevněných ploch. Spodní sokl domu je zateplený a připravený pro aplikaci dekorační marmolitové omítky (materiál je zakoupen a uskladněn v garáži)

Nemovitost se nachází v centru Býchor, ale zároveň v klidné části obce v ulici s minimálním provozem. Ve vsi se nachází obchod otevřený 7 dní v týdnu, dětské a fotbalové hřiště, hospoda, mateřská a základní škola s družinou. Býchory jsou dobře dopravně dostupné autem, autobusem, kolínskou řepařskou drážkou. Vzdálenost autem do Kolína cca 6 km, po dálnici D11 do Prahy na Černý Most cca 63 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542369
Dispozice4+1
Plocha pozemku596
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha106
VybavenoNevybaveno
Podlaží88
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.