Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 160 m² bez realitkyHolubice - Holubice v Čechách, Středočeský kraj

Rezervováno
Holubice - Holubice v Čechách, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 30 m²
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Vratná kauce32 000 Kč


Přímý majitel nabízí rodinný dům 5+kk po rekonstrukci, se zahradou a parkováním pro 2 auta, v klidné lokalitě kousek od Prahy. Dům je určen k dlouhodobému pronájmu, k nastěhování ihned.

Dům se nachází ve velmi klidné části obce Holubice u Prahy (10 km od Suchdola, 14 km od letiště Ruzyně). Příměstský autobus nabízí přímé spojení do Prahy (metro A - Bořislavka), interval ve špičce 10 minut.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí ukončenou v roce 2015. V hlavním podlaží se nachází velký obývací pokoj propojený s kuchyní (35 m2), koupelna s vanou a panoramatickým oknem do zahrady a dvě ložnice (popř. dětský pokoj). V podkroví jsou další dva hezké pokoje, dvě menší praktické místnosti používané jako šatny a koupelna s WC a sprchovým koutem. V přízemí se nachází užitkové prostory (120 m2) včetně třetí toalety, prádelny s elektrokotlem, pračkou a malou vanou a místnosti sloužící jako univerzální skladovací prostor. Tyto prostory je možné využívat také jako dílnu.

Pronájem nabízím včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči. Zahrada (cca 450 m2) je částečně zatravněná a nabízí stání pro 2-3 auta. Parkovat lze i v garáži, popř. před domem na ulici.

Samotná obec je velmi příjemná, s bohatým kulturním životem. Přímo naproti domu je oblíbená vinárna, v docházkové vzdálenosti pak restaurace Holubička, krásná kavárna (Kafe na statku), dva obchody se smíšeným zbožím (jeden otevřený denně do 21:00), základní škola, mateřská škola, praktický lékař a sportovní centrum.

Zálohy na energie dle aktuální situace a po vzájemné dohodě, s přihlédnutím k počtu osob.

Two-storey house 5+1 with a garden and parking space for up to 3 cars available for long-term rent STARTING FROM FEBRUARY 2023.

Located in a very calm area 10 km away from Prague (14 km from Prague Airport). Close to a bus station with direct connection to Prague underground station, running every 10 minutes at peak.

The house was fully renovated in 2015. It features a big living room & kitchen (35 m2), bathroom with panoramic window and two bedrooms on the ground floor + two more rooms, two walk-in wardrobes and another bathroom in the attic. Further 120 m2 of utility space is located downstairs including a third toilet, laundry room with washing machine, small bathtub, electric boiler and a storage room.

The house features basic equipment incl. a fully equiped kitchen (fridge/freezer, cooker & oven, dishwasher), programmable electrical heating, and a big wardrobe in the main bedroom.

The area is very nice with a nearby restaurant, wine bar, coffee house, two convenience stores (one is open daily until 9pm), kindergarten, primary school, doctor and a sport centre.

Monthly electricity & water deposits by agreement, depending on number of people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542632
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 2. 2023
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha160
VybavenoČástečně
Plocha pozemku670
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 30 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolubice
🚶 352 m (4 min)
PoštaOtvovice
🚘 3 283 m (5 min)
ObchodGoody Foody Holubi Haj
🚘 1 450 m (3 min)
BankaGE Money Bank
🚘 6 788 m (9 min)
RestauraceHolubička
🚶 815 m (10 min)
Lékárna
🚘 7 836 m (10 min)
Škola
🚘 5 751 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Holubice
🚶 453 m (5 min)
Sportovištěposilovna + bowling
🚘 6 816 m (10 min)
Hřiště
🚶 398 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.