Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyKladenská , Praha - Vokovice

Kladenská , Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


3 pokojový byt po plné rekonstrukci, zajímavé prostorové uspořádání. Byt je částečně zařízen nábytkem a plně vybaven spotřebiči. Nachází se v klidné lokalitě blízko Divoké Šárky, skvělá dopravní dostupnost MHD (20 min do centra a 20 min na letiště). V okolí je dostatek místa pro parkování. Byt je ve 4 podlaží, orientován na jih. Je vhodný pro rodinu nebo 2 - 4 jednotlivce.

3 rooms apartment after reconstruction with interesting arrangements partially furnished and fully equipped with economical appliances. Apartment is found in calm area close to Divoká Šárka. Excellent accessibility of public transport (20 minutes to city centre and 20 minutes to Prague airport). There is a lot of space for parking around the house. Apartment is on the 4th floor, south aspect. Apartment is suitable for family or for 2 – 3 individuals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu54271
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.