Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyČerná, Praha - Nové Město

Černá, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 ve čtyřpatrovém domě v pražské ulici Černá.

Byt se nachází v klidné lokalitě v samotném optickém centru Prahy, přímo ve staré zástavbě, ale mimo hlavní oblast turistického ruchu, a s veškerou dopravní obslužností (3 min pešky od metra B Národní třída, 6 min pešky od metra A Můstek, 10 min tramvají od metra C I.P. Pavlova, 2 min pěšky od ústřední stanice Lazarská a 10 min tramvají od Hlavního nádraží), jakož i službami občanskými i kulturními.

Samotný byt je plně vybavený (kuchyňská linka s troubou, pračka, postel s matrací, pracovní stůl, vestavné i normální skříně,...), ale samozřejmě nabízí i prostor pro vlastní kreativitu a dle dohody lze dovybavit. Součástí bytu jsou dva pokoje (koncipované jako ložnice a obývák), oddělená kuchyň, koupelna, samostatné WC a prostorný balkon/veranda, který byt výrazně prosvětluje, dodává mu specifický ráz a může sloužit jako samostatná menší místnost. Současné zařízení bytu (menší ložnice, větší obývák) bude vyhovovat spíše spolu žijícímu páru než ke spolubydlení.

Byt je striktně nekuřácký, čistotné zvíře však není problém.

I am offering a 2-room rental flat with in a five storey building in the Černá street in Prague.

The appartment is situated in a calm locality in the very optical centre of Prague, within the historical area, but outside the main touristic currents, and with excellent accessibility (3 min on foot from B-line station Národní třída, 6 min on foot from A-line station Můstek, 10 min by tram from C-line station I.P. Pavlova, 2 min on foot from the central tram station Lazarská and 10 min by tram from the main railroad station) as well as all the civic and cultural amenities.

The appartment itself is fully furnished (kitchen with fitted cabinets and oven, washing machine, bed with a matress, office table, regular and built-in wardrobes,...), but of course it offers space for your own creativity and additional equipment can be added upon agreement. The flat consists of two rooms, separate kitchen, bathroom, separate WC and a spacious balcony/porch, which brings a lot of additional light into the flat, gives it a specific character and can be used as a separate, albeit smaller room.

The appartment is strictly non-smoking, however a well-behaved animal is no problem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543757
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.