Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyDuchcovská, Teplice - Teplice-Řetenice, Ústecký kraj

Duchcovská, Teplice - Teplice-Řetenice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 817 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


1. editace 3.1.2019 - PRO VELKÝ ZÁJEM NAVYŠUJEME CENU NA 900 000 Kč.

Nabízím k prodeji družstevní podíl na byt 3+1 s lodžií o užitné ploše 70 m2 ve 4podlažním panelovém domě bez výtahu. Dům tvoří samostatné Řetenické bytové družstvo - má splacenou anuitu a je zcela bez dluhů, družstvo pravidelně investuje do oprav a vylepšení - dům je zateplený, plastová okna, kompletní revitalizace domovních elektrorozvodů, chodeb, nová plynová kotelna - velice nízké náklady na bydlení. V domě je klid, pohodoví sousedé, vše bez problému.

Dům se nachází přímo u autobusové a trolejbusové zastávky, kousek od nemocnice, nedaleko je školka, škola, několik obchodů (večerky, supermarket Penny, řeznictví) a několik restaurací.

Byt prošel v roce 2013 rekonstrukcí - nové omítky, podhledy, podlahové krytiny (plovoucí podlahy, dlažby), nové jádro - obklady, dlažba, závěsné samostatné WC, vana se zástěnou pro možnost sprchování, nová kuchyně, rozvody elektřiny, vodovodu i kanalizace, nové vstupní a interiérové dveře. K bytu náleží sklep - v roce 2014 kompletně vymalovaný. V domě je kočárkárna, využívaná všemi kdo tu bydlí.

V bytě bydlíme se 3 malými dětmi (1, 3 a 5 let), měsíční platba družstvu za studenou a teplou vodu, topení, fond oprav, pojištění, úklid a další drobnosti činí 4430,- Kč, k tomu extra platíme elektřinu, plyn na vaření, tv a rozhlasový poplatek a internet s kabelovkou - další 2000 Kč. Celkem tedy měsíčně 6430,- Kč. Vše mohu doložit vyúčtováními, případně sjednat schůzku s předsedou družstva.

Byt prodáváme z důvodu stěhování do domku, který dostavujeme. Volný bude v březnu 2019. V bytě zůstane minimálně následující (možná i více, podle toho co vše nakoupíme nové do domečku): kuchyňská linka s myčkou nádobí, plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, v předsíni velká 2m skříň z Ikey (PAX), koupelnová skříň (vysoký komínek), garnýže se závěsy ve všech 3 obytných místnostech, svítidla. Na plastových oknech jsou namontovány interiérové žaluzie.

V případě Vašeho zájmu se domluvíme na osobní prohlídce, neváhejte mne kontaktovat. Prosím realitní makléře, aby mi nevolali, děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543808
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.