Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

U Průhonu, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný a světlý byt po kompletní rekonstrukci v Praze 7 - Holešovicích ve druhém patře cihlového domu. Byt má dispozici 2+kk o rozloze 60m2. Byt je částečně vybavený, disponuje novou kuchyňskou linkou se dvěma vařiči a lednicí, novou koupelnou vč. vany, samostatným WC, obývacím pokojem s televizí na stěně, gaučem a plně vybaveným pokojem. K bytu náleží také sklep o rozloze 3m2. Obývací pokoj je otevřený ve tvaru písmena L, to zajišťuje prostor navíc např. pro pracovnu. Balkón o rozloze 3m2 je přístupný z prostorů kuchyně. Byt se nachází 1min. od tramvajové zastávky U Průhonu a Maniny. Okolí disponuje dobrou občanskou vybaveností, nejbližší obchod se nachází necelou minutu od nemovitosti, stejně jako restaurace. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na čísle 774 593 253.

Bright apartment after complete reconstruction in Prague 7 - Holešovice on the second floor of the brick house. The apartment has 2 kk with an area of 60m2. The apartment is partly furnished, it has a new kitchen with two cookers and a refrigerator, a new bathroom incl. bathtub, living room with TV on the wall, sofa and fully equipped room. The cellar also has an area of 3m2. The living room is open in the shape of the letter L, which provides extra space. A balcony of 3m2 is accessible from the kitchen area. The apartment is located 1min. from the tram stop U Průhonu and Maniny. Neighbourhood has a good civic amenities, the nearest shop is less than a minute from the property as well as the restaurant. If interest, please contact me at +420 774 593 253.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544493
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.