Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyVosmíkových, Praha - Libeň

Vosmíkových, Praha - LibeňVybaveno
Cena2 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 408 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný, světlý a útulný byt v podkroví s velkými okny a výhledem na západ. Byt byl nově vystavěn v povedené nástavbě činžovního domu v r.2012 . Má vlastní plynový kotel na vytápění + ohřev teplé užitkové vody a je plně vybaven: v předsíni se nachází velká vestavěná skříň na míru, v koupelně je sprchovým kout, WC a pračka, dále je zde kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnou troubou, lednicí a jídelní stůl. Nechybí ani přípojka na TV anténu a pevnou linku (DSL). Nízká energetická náročnost - pouze cca 1 tis. Kč/měsíčně (elektrika+plyn). Dům je k bydlení velmi příjemný, protože se jedná o původní zděný dům pouze o 4 patrech, který poskytuje dostatečné soukromí každému z uživatelů. Dále je zde i možnost využívat udržovanou zahradu ve vnitrobloku domu, která je ve společném vlastnictví.

Výborná dopravní dostupnost jak autem, tak MHD. Tramvajová zastávka včetně noční tramvaje před domem - přímé spojení do centra Prahy (15 minut jízdy) , metro linka B a C dostupná 5 minut jízdy tramvají. Bezplatná 2 parkoviště před domem pod okny. Veškerá občanská vybavenost včetně komplexu nemocnice Bulovka v blízkosti domu. Cyklostezka vede před domem, velký park je vzdálen cca 200 m.

Byt je velmi vhodný jak pro bydlení jednotlivce, tak jako investice! V případě zájmu uveďte prosím ve zprávě i Váš kontaktní telefon ať se můžeme domluvit na prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545676
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.