Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyU Náměstí, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

U Náměstí, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 18 m² • Sklep 16 m² • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné25 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi slunný a klidný byt 3+kk s nádherným výhledem v Dolních Břežanech. Byt o dispozici 3+kk o velikosti 67 m2 s velkou terasou orientovanou na jihovýchod a balkonem se nachází ve 4. patře čtyřpatrového bytového domu a je zařízen novou kuchyňskou linkou s varnou deskou, sporákem a myčkou a sprchovým koutem. Celková plocha s terasou činí 80 m2. K bytu náleží velký sklep a společné prostory. Na přání lze zajistit nábytek a další zařizovací předměty. (včetně televize, myčky, kombinované lednice, pračky, nábytku, postelí, stolu a židlí, sedačky, pracovního stolu atd). Byt tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna, WC a komora. Vaření je na sklokeramické elektrické desce. Z obývacího pokoje a velké ložnice je vstup na prostorný balkón s výhledem na náměstí. Bezproblémové parkování je možné přímo před domem. Ze zastávky Náměstí Dolní Břežany ke stanici metra C, Kačerov je to 23 minut. Autem k tramvaji v Modřanech je to 7 min a do centra Prahy je to kolem 30 minut. V této moderní obci existuje maximální občanská vybavenost: školy, školky, základní umělecká škola, střední škola Da Vinci, centrum volného času pro děti i dospělé Břežánek, dětský bazén Skokánek, moderní poliklinika, restaurace, pekárny a jiné obchody, Česká pošta, TESCO, lékárna, veterinář, lesopark, dětské hřiště, cyklostezky a další příležitosti k trávení sportovních a volnočasových aktivit. Byt je vhodný pro rodinu s dětmi.

Exclusively we offer for long term rental a very sunny and quiet apartment 3 + kk with a beautiful view in Dolní Břežany. Apartment 3 + kk with the size of 67 sqm with a large terrace oriented to the southeast and a balcony is located on the 4th floor of a four-storey apartment building and is equipped with a new kitchen with hob, stove and dishwasher and shower. Furniture and other furnishings can be provided on request. (including television, dishwasher, combined refrigerator, washing machine, furniture, bed, table and chair, seating, desk, etc.). The apartment comprises an entrance hall, a living room with a kitchenette, 2 bedrooms, a bathroom, a toilet and a storage room. Cooking is on a glass ceramic electric board. The living room and large bedroom have access to a spacious balcony overlooking the square. Seamless parking is possible right in front of the house. From the stop Dolní Břežany to metro station C, Kačerov it is 23 minutes. By car to the tram in Modřany it is 7 minutes and to the center of Prague it is about 30 minutes. In this modern village there is maximum amenities: schools, kindergartens, elementary art school, high school Da Vinci, leisure center for children and adults Břežánek, children's pool Skokánek, modern policlinics, restaurants, bakeries and other shops, Czech Post, TESCO, a pharmacy, a veterinarian, a forest park, a playground, cycle paths and other opportunities to spend sports and leisure activities. The apartment is suitable for families with children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546122
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 5 m²
Sklep 16 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 18 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Břežany, náměstí
🚶 156 m (2 min)
PoštaDolní Břežany
🚶 85 m (1 min)
ObchodTesco Express
🚶 126 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 111 m (1 min)
RestauracePohoda
🚶 115 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 229 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Dolní Břežany
🚶 392 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Jesenice
🚘 5 461 m (8 min)
SportovištěSportoviště obce Vestec
🚘 4 955 m (9 min)
Hřiště
🚶 49 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.