Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

Rezervováno
V Olšinách, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné12 300 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Hledáme jednotlivce či pár s cestovatelskou duší do našeho menšího bytu s balkonem (3m2), který cestovatelskou duši každopádně má. Jedná se sice o malý byt, ale je tu úplně vše, co je k hezkému životu potřeba.

Je plně vybavený novou masivní postelí s kvalitní matrací (na výběru jsme si dali fakt záležet), novým jídelním stolem, kobercem na čerstvě zbroušených parketách, krásnou pračkou a chvíli používanou lednicí. Váš může být hned a přesně v tom stavu, v jakém ho vidíte na fotkách.

Hlavní pokoj má 22,5 m2 a je propojený s kuchyňkou o rozloze 5,33 m2. Linka už má své nejlepší časy za sebou, pokud však budete dlouhodobým a spolehlivým nájemníkem, časem bychom ji společnými silami mohli obměnit. V předsíni (4,16 m2) je velká skříň a vstup na samostatné WC a do koupelny s vanou a pračkou.

K bytu patří ještě komora v mezipatře, která je stále plná věcí, a proto ji mezi fotografiemi nenajdete. Snad bude stačit, že je velká 3,84 metrů a jsou v ní regály, takže se tam vejde spousta věcí, které většina lidí má. Taky k bytu patří sklep (1,5 m2) a budete ho moct vidět – tedy aspoň doufám, klíče hledáme:)

V přízemí domu, kde se byt nachází, je obchod Billa, což se hodí. Parkování je na Praze 10 zatím bez zón, takže hned u domu nebo trochu dál, pokud se trefíte do nákupní horečky okolních obyvatel. Metro Strašnická je 8 minut pěšky, park Gutovka se skvělým sportovním vyžitím jen 7 minut od domu. V Gutovce najdete beachvolejbalová hřiště (přes zimu jsou krytá a s vyhřívaným pískem), je tu i ledová plocha k bruslení a horolezecká stěna.

Rádi bychom byt pronajali třeba zítra, ale pozítří je to taky v pohodě, jen najít ty klíče od sklepa. S ohledem na vybavení bytu bychom rádi dostali vyšší kauci, třeba 30 000 Kč, na všem se dá však domluvit.

Poplatky za vodu a teplo jsou aktuálně nastavené na zálohu 1 000 Kč a každý rok posílá SVJ vyúčtování. Ostatní poplatky domu jsou cca 200 Kč/osobu (výtah/úklid/odpad/el. spol.prostor). PENB k budově se snažíme vyžádat od SVJ, zatím tedy uvádíme třídu G.

Pokud jste přelouskali dlouhý inzerát až sem, tak gratulujeme :) Přijďte na prohlídku, stačí napsat a ozveme se obratem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546418
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.