Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 185 m² bez realitkyOpavská, Nové Sedlice - Nové Sedlice, Moravskoslezský kraj

Opavská, Nové Sedlice - Nové Sedlice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům po celkové opravě, včetně oplocení, a zahrady z 85%, , dům je poslední na konci obce. Přízemí 3 +1, místnost pro saunu, schodiště do podkroví, kompletní nová vestavby samostatný byt 2+1, kuchyňka, a místnost pro uložení věcí.

Dům má samostatnou FV elektrárnu pro již vybudované elektrické topení, osvětlení LED,. Současně samostatný systém topení na dřevo, plyn přiveden do domu, využívá se jen na vaření. Roční spotřeba el. topení je při 21 st.C 13.500,- Kč ročně. Voda je obecní. Dům má venkovní jímky na sběr vody 4m3, která se využívá v podstatě ke všemu. Stání u domu je řešeno přístřeškem pro dvě osobní vozidla, a zpevněnou zámkovou dlažbou. Dojezd do Ostravy cca 15 minut (HM Globus) a do Opavy (HM Globus) 10 minut. V obci bus, vlakové spojení pak 1 km chůze, obchod, školka a obecní vyžití. Čast vybavení v RD je pevně zabudované a proto je předmětem prodeje . Ostatní informace při prohlídce. Tel.601567171

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546467
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 100
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha185
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.