Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyVeleslavínova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Veleslavínova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusní, nadstandardně vybavený byt 1+1 o velikosti 40m2 v 1. patře kompletně zrekonstruovaného činžovního domu U Matky Boží v atraktivní a přesto klidné lokalitě nejužšího centra města, jen pár kroků od katedrály sv. Bartoloměje, v těsném sousedství Pivovarského muzea. Atraktivní rezidence prošla citlivou kompletní a nákladnou rekonstrukcí včetně zateplení a přístavby výtahu. Výborná dostupnost MHD, 50m od tramvajové zastávky č. 1,2 na náměstí Republiky,100m bus č. 33, 29, trolejbus č. 13. Možnost parkování buď v parkovacím domě Rychtářka (150m) nebo přímo u domu po zakoupení rezidenční karty A. Maximální bezpečí a soukromí nájemníků zajišťuje moderní monitorovací systém, vstup do domu je zajištěn pomocí elektronického čipu. V ceně nájmu Wifi připojení k internetu, pro TV společná anténa či možnost individuálního připojení O2TV. Vytápění i ohřev vody zajištěn dálkově.

Součástí bytu je na míru vyrobená kuchyňská linka včetně vestavné elektrické trouby, indukční varné desky, myčky, granitového dřezu. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem s termostatickou baterií a rainshower systémem Grohe, kvalitním koupelnovým nábytkem a rimfree bezúdržbovou toaletou s bidetovou sprškou.

Na podlahy byla použita přírodní podlahová krytina Marmoleum vyznačující se udržitelností, odolností, vysokou kvalitou, inovativním designem a příjemnými dotekovými vlastnostmi.

Měsíční nájem 11.500,- Kč + náklady na energie 1.800,- Kč (zálohy na teplou a studenou vodu, vytápění, společné prostory, úklid společných prostor). Elektřinu si zájemce převádí na sebe. Vratná kauce pro majitele bytu ve výši 23.000,- Kč.

Byt je určen pro maximálně dvě osoby. K nastěhování ihned, budete první uživatelé! Nekuřáci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546500
Dispozice1+1
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.