Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 417 m² bez realitkyTřeboc - Třeboc, Středočeský kraj

Třeboc - Třeboc, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům z roku 1934, který tvoří součást bývalé zemědělské usedlosti, jež sloužila ke zpracování chmele. Jedná se o objekt se dvěma nadzemními podlažími a půdou, částečně podsklepený. Obytná část je velikosti 6+1 se zastavěnou plochou 217 m² a podlahovou plochou 417 m². Na dům navazuje zemědělský objekt stájí 99 m², kolna 92 m², chlívky 65 m² a stodola 176 m². Všechny objekty jsou postaveny z bílého kamene - opuky, která se zde těží v nedalekém lomu. Stavby tvoří převážně uzavřený celek, jehož středem je dvůr 340 m² se zahrádkou a vzrostlou třešní. Za stodolou je mírně svažující se zahrada 862 m², se studánkou, malým jezírkem, skalkami, ořešáky a ovocnými stromy. Vše na vlastním pozemku o celkové výměře 1851 m².

Hlavní budova je po částečné rekonstrukci. Byla položena nová střecha s vestavěnými okny, vybudováno odpadní potrubí a rozvod pitné vody, na dvoře ekologická čistírna odpadních vod, el. přípojka 220/380V. Přístup do objektu je průjezdem, který ústí do dvora, z něj vedou schody do zvýšeného přízemí, kde je předsíň a chodba. V přízemí se nachází 4 místnosti. Jídelna, která je zařízena velkým jídelním stolem s rohovou lavicí a jejímž dominantním prvkem je funkční kovová pec. Zrekonstruovaná ložnice pro hosty a dále 2 místnosti před rekonstrukcí, jedna plánovaná jako kuchyně, druhá jako ložnice. Je zde také záchod a koupelna, obě místnosti funkční, ale zařízeny pouze provizorně, určeny též k rekonstrukci. Z předsíně je vstup na schodiště, které vede do prvního patra, kde se nachází 2 místnosti. První je rozlehlá místnost s monumentálním trámovým stropem, která měla původně hospodářské využití, nabízí se však po rekonstrukci jako působivý obývací pokoj. Druhá je již zrekonstruovaný pokoj, který je zařízen jako ložnice majitelů. Přes celou šířku domu je zvýšená půda, vhodná k půdní vestavbě. Dům má dále 4 sklepní místnosti, z toho jedna je s obloukovou kamennou klenbou, která je teplotou ideální na víno nebo uskladnění ovoce a zeleniny. V objektu je nutno vyřešit centrální vytápění, nyní jsou v původně obývaných místnostech kamna na uhlí a v jídelně pec na dřevo. Na ohřev teplé vody je potřeba pořídit kotel a čerpadlo, nyní je rozvod studené vody samospádem. U domu byla z vnější strany provedena masivní sanace proti vlhkosti až k základům.

Objekt je půvabný s původními historickými prvky, ideální pro milovníky starých časů. Současný stav není vhodný pro celoroční obývání, v další rekonstrukci je nutné pokračovat. Majitelé by rádi tento úkol přenechali někomu s citem pro věc. Jedná se o hezké místo, kde naleznete klid a soukromí. Sousedé jsou přátelští a bezproblémoví. Dobrá dostupnost ze silnice R6 Praha - Karlovy Vary, 50 km od hranice Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546747
Dispozice6+1
Dostupné od30. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha417
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 851
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.