Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyBolzanova, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Rezervováno
Bolzanova, Chýně - Chýně, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3,7 m² • Sklep 2,1 m²
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Dlouhodobý pronájem prostorného mezonetového bytu 3(4)+kk o velikosti 80 m2 s balkonem 4 m2, sklepem 2m2 a vlastním venkovním parkovacím stáním. Byt se nachází v posledním 4. NP (vzdušný podkrovní s vysokými stropy), orientace na východ, v cihlové novostavbě bytového domu zkolaudovaném v prosinci 2018. Dům je vybaven prostorným výtahem. Rozvod internetu optickým kabelem až do bytu, výhodné tarify. Topení el. přímotopy, ohřev vody el. bojlerem. Dispozici bytu tvoří předsíň vedoucí do koupelny (vana, WC, topná žebřík), samostatného pokoje a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a balkonem. Z kuchyně (plnohodnotná) vedou mlynářské schody do prostorného pokoje/galerie (obývák 20 m2 a 8m2 otevřený pokojík). Byt je vybaven základním zařízením (kuchyně - induk. deska, trouba, vestavěná lednice, myčka; bytové osvětlení, garnyže, zrcadlo s osvětlením v koupelně). Občanská vybavenost: přímo vedle domu dětské hřiště a park, oddělující dům od nové moderní základní školy s velkou tělocvičnou (volná odpoledne na venkovním hřišti každý den a halové pátky odpoledne pro veřejnost) a protějším domem služeb (kadeřnictví, fitness, wellness, restaurace s hernou pro děti – CS Studio), 500 m od domu 6km bruslařský přírodní okruh, asi 1 km od domu BILLA, lékárna, tabák, čínská restaurace. Výborné spojení na stanici metra B Zličín 11 minut (bus č. 347, 358), centrum Prahy do 35 minut (bus, vlak).

Almost new flat offered preferably for a long-lease. Three room design with overall 80 m2 area, including a spacious 4m2 balcony, one outside parking place and 2m2 cellar. Situated on 4th floor (high ceilings allowing for an extra story built in), windows heading to the east. The house is made of bricks, finished and approved in Dec 2018. The flat is easily accessible using a spacious elevator. Excellent internet connection with an optic cable and bargain tariffs. Heating and water conditioning by electricity (low tariffs). The flat comprises of an entrance hall with doors to a rest room (bath, toilet), to a separate spacious room with high ceiling, and doors to a living room connected directly to kitchen with entrance to a spacious balcony. A mill stairway leads up to an opened spacious 20 m2 gallery - living room with two roof windows and another 8m2 open room. The flat is offered either without any furniture (just the kitchen - high quality with dishwasher, induction stove, el. stove, fridge; full lights, rest room) or with furniture under agreement. Anyway Ikea is really nearby ;) Great bus and train connection to metro and train hubs to Prague. The house sits next to a newly built elementary school (with a great gym with many leisure sport activities) by a new park with different playgrounds. Within 50m a house full of services - hair-dresser, wellness, small bar with playground for kids. Well supplied BILLA supermarket in about 1 km from the house. A roller/cycling 6km country circuit in 500m vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546823
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 3,7 m²
Sklep 2,1 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně, Háje
🚶 290 m (3 min)
PoštaChýně
🚘 1 345 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 781 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 488 m (9 min)
RestauraceU veselého kuchaře
🚘 1 165 m (3 min)
Lékárna
🚘 3 607 m (6 min)
Škola
🚶 245 m (3 min)
Mateřská školaMinisvět u Krtečka
🚶 33 m (0 min)
SportovištěCS-Studio
🚶 88 m (1 min)
Hřiště
🚶 68 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.