Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 400 m² bez realitkyDražice - Dražice u Tábora, Jihočeský kraj

Dražice - Dražice u Tábora, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Dražice u Tábora. Dům je třípodlažní s celkovou obytnou plochou 400 m2 (bez technické místnosti a zimní zahrady) a CP 2003 m2. Dům je tvořen dvěma částmi – původním starým kamenným domem po celkové rekonstrukci a novou přistavěnou částí. Velikost domu je 4+1 a navíc v podkroví je velký otevřený prostor s vestavěnou šatnou a malou koupelnou.

V obývacím pokoji jsou kachlová kamna a vchod do zimní zahrady a dále do zahrady. V původní části domu je funkční pec na pečení chleba s ležením po rekonstrukci. Hlavní koupelna je vybavena velkou vanou, WC je samostatně, v menší koupelně v podkoroví je funkční WC a příprava na sprchový kout a umyvadlo. Podlahy jsou řešeny částečně dlažbou a částečně dřevěnou podlahou.

Na zahradě (velikost bez zastavěné plochy 1500 m2) je postavena pergola s grilem a domácí udírnou, zahradní domek a krytý přístřešek na jedno auto (další místa na parkování lze řešit ve vjezdu). Vstupní dřevěná brána je připravena na elektrický pohon.

Dům má technické zázemí, kopanou studnu na zalévaní. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodu. Hlavním typem topení je plyn, ale dá se topit i v kachlových kamnech dřevem. Možnost připojení kotle na tuhá paliva.

Obec Dražice leží cca 6 km západně od města Tábor. V obci je pošta, obecní úřad, dva obchody – potraviny a večerka. Dále je v obci školka i škola do 5. třídy, restaurace a také možnost sportovního vyžití na místním sportovním areálu (fotbal, tenis, volejbal) a v zimním období v nově postavené multifunkční hale. V okolí se dá pěstovat turistika či chodit na houby. Také dostupnost autobusem do Tábora je velmi dobrá, cca každé 2 hodiny od 04:30 do 22:30 v obou směrech.

Uvedená cena je cena k jednání. Prohlídky možné pouze během víkendu v předem domluvených termínech. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548299
Dispozice4+1
Dostupné od11. 2. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha400
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 003
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.