Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyTlumačovská, Praha - Stodůlky

Tlumačovská, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu o velikosti 3+kk s balkonem, parkovacím stáním a sklepem, o celkové výměře 98 m2, v lokalitě Praha 5 - Stodůlky, ve 3. patře rezidence Prague Towers (novostavba z r. 2011).

Byt nabízíme částečně zařízený, množství vybavení závisí na dohodě. Atypická dispozice a rozměry místností viz půdorys bytu.

Byt situován na jih, s okny na východ a západ - díky tomu je byt velmi světlý a teplý. Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s jídelnou, kuchyňským koutem a vstupem na balkon. Kuchyňská linka včetně spotřebičů a baru a nábytek v obývacím pokoji vyrobeny na zakázku. Koupelna s rohovou vanou a vestavěným nábytkem. Vstupní hala s prostornou vestavěnou skříní. Komora s praktickými policemi a tyčemi na kabáty. Samostatná toaleta s umyvadlem. Dvě ložnice. Balkon. Kryté parkovací stání, sklep přímo u parkovacího místa.

Velice pěkný moderní byt, snadná dostupnost do centra Prahy (zastávka busu přímo před domem, za 5 minut na metru Luka nebo Nové Butovice, noční bus z Anděla, nebo autem v centru za 20 minut), ale zároveň v bezprostřední blízkosti přírody (Prokopské i Dalejské údolí vzdálené 10 minut chůze). V okolí domu najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, lékaři, pošta, školy, školky, bus, metro.

Cena pronájmu 24 000 Kč měsíčně + zálohy na energie 4 700 Kč + TV a internet v případě zájmu 800 Kč. Požadujeme kauci ve výši 1 nájemného při podpisu nájemní smlouvy. K nastěhování cca na konci dubna. Upřednostníme zájemce o dlouhodobý pronájem. Pes do středního plemene, je-li čistotný a vychovaný, není problém. Kočky nechceme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549691
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.