Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyMakovského, Praha - Řepy

Makovského, Praha - ŘepyVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


NABÍDKA PRONÁJMU BYTU 47m2, PRAHA ŘEPY, zast. Slánská

• Měsíční nájemné činí 14.500,-

• Měsíční poplatky vyjma elektřiny 2.100,-

• Kompletně vybaven

• Bez realitní kanceláře

Nabízím k pronájmu byt o výměře 40m2 + lodžie (7m2), ve 4. patře s výtahem. Jedná se o předělané 1+1, skládající se z chodby, koupelny, WC, kuchyně a velkého pokoje částečně rozděleného příčkou na dva (obývací pokoj a ložnice), prostorné lodžie. K využití je parkoviště před domem, kolárna a kočárkárna.

Byt se nabízí jako zařízený (na konkrétním nábytku je možné se individuálně domluvit) – nedávno zařízená kuchyň (varná deska, kombinovaná mikrovlnná trouba, digestoř, lednice s mrazákem, myčka), koupelna (s vanou a pračkou), WC, skříně a botník v chodbě, rozkládací gauč s úložným prostorem, konferenční stolek, manželská postel (180 cm), police. K nastěhování od března či dle dohody. Byt je vhodný pro 1-2 nájemníky. Prostor umožňuje umístění pracovního či jídelního stolu.

Byt se nachází v Řepích, maximálně 3 minuty pěšky od zastávky Slánská (tramvaje i autobusy). Toto umístění zajišťuje perfektní dopravní dostupnost v denní i noční dobu. Přímé spojení například na Anděl je 17minut, na Nemocnici Motol (metro A) 7minut, Stodůlky (metro B) 7minut, Zličín (metro B) 12minut.

Byt je situován v klidném bytovém komplexu, kde se nachází i tělocvična, masérské služby, restaurace atd. V okolí se nachází velké množství supermarketů (Bila, Albert, Tesco, Lidl), nachází se tu i OC Shopping point Řepy (Ovus) - jeho součástí je pošta, policie, několik poboček bank, obchody, supermarkety, nedaleko též Poliklinika Řepy. V docházkové vzdálenosti lesoparky.

Měsíční nájemné činí 14.500,- a měsíční zálohy jsou při pobytu 2 osob 2.100,- (jsou zde zahrnuty poplatky spojené s provozem domu i bytu vyjma elektřiny), elektřina je v přibližné výši 500 Kč. Poplatky jsou nižší díky solárním kolektorům na ohřev vody, které jsou umístěné na střeše budovy. Je možný vysokorychlostní internet od UPC, který je v bytě již zaveden.

Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu. BEZ REALITNÍ KANCELÁŘE.

Hledám spolehlivého nájemníka/y. Vstřícné a férové jednání z obou stran podmínkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549768
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha47
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.