Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 205 m² bez realitkyZahradní, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský kraj

Zahradní, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena12 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 52 588 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Místo spojuje výhody bydlení v přírodě s rychlou městskou dostupností.  Prostorný rodinný dům s autentickou atmosférou a dostatkem soukromí vzrostlé zahrady, která v horkých letních měsících poskytuje dostatek přirozeného stínu. Dům prošel v roce 2010 kompletní rekonstrukcí s moderní přístavbou, kterou zdobí levandulová zelená střecha. Celková podlahová plocha domu činí 205m2. V přízemí o výměře 127 m2 se nachází 3 samostatné pokoje, koupelna, obývací pokoj s krbem a kuchyní. Z pokojů a obývacího prostoru jsou přímé vstupy na terasu o výměře 19m2, která je orientovaná severozápadně, takže všechny pokoje benefitují z atmosféry zapadajícího slunce. V prvním patře se nachází prostorná hlavní ložnice o výměře 53m2 s prosklenou koupelnou. Dům je vybavený kuchyňskou linkou, vestavěnými skříněmi, žaluziemi a zatemňujícími roletami. Na pozemku jsou dva zahradní domky, které poskytují 25m2 úložných prostor. Na 787m2 plochy zahrady se nachází parkovací plocha, sdílená studna, vzrostlá zeleň, v zemi zabudovaná trampolína a dětské hrací prvky. K dispozici všechny IS, veřejná kanalizace, obecní vodovod, vytápění plynem. 

The site combines the advantages of living in the countryside with fast urban accessibility. Spacious, family-run house with an authentic atmosphere and plenty of private gardens that provide a natural shade in the hot summer months. The house underwent a complete reconstruction in 2010 with a modern annex, which is decorated with a lavender green roof. The total floor area of ​​the house is 205m2. On the ground floor of an area of ​​127 m2 there are 3 separate rooms, bathroom, living room with fireplace and kitchen. From the rooms and the living area there are direct entrances to the 19m2 terrace, which is oriented northwest, so that all rooms benefit from the setting sunset. On the first floor there is a spacious master bedroom with an area of ​​53m2 with a glass bathroom. The house is equipped with kitchen, built-in wardrobes, sunblinds and blackout blinds. There are two garden houses on the property that provide 25m2 of storage space. On the 787m2 garden area there is a parking area, shared well, greenery, a built-in trampoline and children's playgrounds. Available all IS, public sewerage, municipal water supply, gas heating.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549827
Dispozice5+kk
Dostupné od31. 7. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha205
VybavenoČástečně
Plocha pozemku787
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.