Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 42 m² bez realitkyMolákova, Praha - Karlín

Molákova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej moderního bytu 3+kk na Praze 8 - Karlín, který představuje ideální kombinaci klidného bydlení kousek od přírody a výborné dopravní dostupnosti. Vzhledem k tomu je i výbornou investiční příležitostí!

Jedná se o bývalý hotelový dům s bohatou historií, který byl kompletně zrekonstruován v r. 2009. Dům se nachází přímo na metru Invalidovna, zastávka tramvaje Invalidovna je asi 20 m od vchodu do domu. V okolí domu je veškerá společenská vybavenost, Albert, Lidl, sportovní vyžití (tenis, cyklostezka, brusle a běh na Vítkově, …) v blízkém okolí je dostatek parků, několik mateřských a základních škol (vše do 10 min chůze). A hlavně je v okolí množství karlínských kaváren! V létě je zde pak letní kino, nebo Přístav 186 00. Fórum Karlín je vzdáleno 15 min chůze.

V domě funguje recepce v režimu 24x7, ochotní vrátní vám mohou pomoci například s přebíráním zásilek a vy tak nemusíte běhat na poštu. Dále je v domě posilovna a dostupné jsou společné pračky a sušičky. Na střeše je společná terasa s výhledem do okolí a na Pražský Hrad, je vybavená stolky se židlemi a lehátky a je zpřístupněna celoročně, vhodná ke grilování. Přímo v domě je pizzerie.

Byt je orientován na JV a výhodou je i rohová dispozice. Byt je částečně vybaven, nicméně na vybavení je možné se domluvit. Momentálně je v bytě je vestavěná kuchyně na míru, indukční varná deska, kombinovaná trouba, myčka, lednice s mrazákem, pračka. Koupelna je vybavená vanou se sprchovou zástěnou, s elektrickým podlahovým topením a je společná s WC. K bytu patří sklep v -1 PP.

Parkování je možné na modrých a fialových zónách, a zaparkovat je zde možné v každou denní/noční hodinu.

Cena bytu je 4.500.000, - Kč.

Roční poplatky činí cca 3.600, - Kč.

Byt je dostupný okamžitě!

I offer a stylish modern flat for sale (3+kk) at Prague 8 Karlin, representing ideal combination of living close to nature and excellent public transportation availability. Thanks to mentioned above, this flat is an amazing investment opportunity!

The flat in question is situated in a historical hotel house, which was completely reconstructed in 2009. The house is situated at the subway Invalidovna and about 20m from tram station Invalidovna. In the close vicinity there is all you need, supermarket Albert or Lidl, sport opportunities (tennis, cycling, in-line skating, running on Vítkov, …) and also a lot of parks, several kindergartens and basic schools (all within 10 minutes walk). And the most important – there is plenty of coffee shops in Karlín! During the summer you can visit summer cinema, or Pristav 18600. Fórum Karlin is about 15 minutes’ walk from the door.

In the house there is a reception service working 24x7, and they can help you with receiving mail, so you don’t have to go to post office. There is also a fitness and washing machines and dryers. On the roof there is shared terrace with tables, chairs and loungers and with spectacular view on Prague castle. You can go there all year long and use it for barbecue. In the house there is also pizzeria.

The flat is oriented SE. The advantage is also that the flat is situated in the corner of the house. The flat is partially furnished, but the equipment can be negotiated. Currently there is a built-in kitchen with glass induction cooker, combinated oven, fridge with a freezer, dishwasher and washing machine. In the bathroom there is a bathtub with a shower screen, electric floor heating and also WC. The flat has a cellar in -1 floor.

The parking is possible on „blue and purple zones“ and there is no problém to park anytime.

The price for the flat is 4.500.000 CZK.

Annual fees are about 3.600, - CZK.

The flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550325
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.