Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPod Zahrady, Přezletice - Přezletice, Středočeský kraj

Pod Zahrady, Přezletice - Přezletice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


PŘÍMO OD MAJITELE. Slunný, tichý 1+KK/30m2 s šatnou, v bytovém projektu “Zlatý kopec” v obci Přezletice nabízí pohodlné bydlení v blízkosti hlavního města, v klidném a příjemném prostředí, těsně za hranicí Prahy. Útulný byt se nachází v 4. patře. Okna bytu jsou orientována na tichou louku. Za domem je tenisové hřiště a rybník. Byt je zcela vybaven, je zde kuchyňská linka včetně spotřebičů – varná deska, lednice s mrazákem, digestoř; stůl, židle, postel, šatní skříň, pracovní stůl.

Koupelna je vybavena sprchou a toaletou, k dipozici je pračka. Bezproblémové připojení na internet.

Nový, nízkoenergetický dům zaručuje značné úspory při vytápění bytu, velmi nízké poplatky, zálohově ve výši 1.100,-Kč (teplá a studená voda, stočné, odvoz odpadu, úklid.)

Zastávka autobusové linky č. 302 je umístěna 4 min od domu. Přímé spojení do stanice metra Letňany za ca 20 min., autobus dále pokračuje do stanice metra Prosek a Palmovka. Další autobusové zastávky jsou ve Vinoři, v dosahu cca 10 minut chůze. Cesta autem do stanice metra Letňany (P+R) trvá cca 8 minut. Byt se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra či na metro. Dojezdová vzdálenost autem od centra Prahy jen 20 minut. Rychlé napojení na pražský okruh. Parkování je bez omezení parkovacích zón. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, pošta, obchody (Billa 7 minut a Norma 12 minut pěšky), restaurace, policie, úřad, ZŠ, MŠ, sportoviště, parky, rybníky, Ctěnický zámek s jízdárnou a anglickým parkem, v okolí jsou vybudovány cyklostezky. V Přezleticích je také rybník pro chov ryb, travnaté hřiště. Blízké okolí nabízí mnoho možností pro využití volného času.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550608
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.