Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyZálesí, Praha - Lhotka

Zálesí, Praha - LhotkaVybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej družstevního bytu 2+1 (upraveného na 3+1), se zděným jádrem a zasklenou lodžií. Byt se nachází v 2.podlaží třípodlažního panelového domu v ul. Zálesí, Praha 4 - Lhotka.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí - rozvody elektřiny, vody, plynu, nová euro okna s venkovními roletami nebo žaluziemi, zasklení lodžie, rozvod elektřiny na lodžii, interiérové dveře, hydromasážní vana a vnitřní nábytek vyrobený na míru (kuchyňská linka, vestavěné skříně). Topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem (nízké náklady cca 700,-Kč/měsíc).

Byt sestává z prostorného a světlého obývacího pokoje se vstupem na zasklenou lodžii orientovanou na východ, 2 ložnic, kuchyně s oknem, koupelny, samostatného WC a komorou na patře.

Plně vybavená kuchyň - plynová varná deska, elektrická trouba, mikrovlná trouba, vestavěná myčka a volně stojící lednička s mrazákem.

K bytu dále náleží sklep v suterénu domu a právo užívání společných prostor domu v suterénu (dílna apod.) a rozsáhlé oplocené zahrady.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí - zateplení fasády (18cm) a střechy (40cm), nové stoupačky, renovace společných prostor.

Velice klidný dům (pouze 12 bytů) obklopený zelení, se zázemím vlastní zahrady poskytující soukromí, na velice klidném místě s výbornou dostupností do centra města.

V případě zájmu je možné byt přenechat kompletně zařízený a vybavený.

Anuita je splacena, převod do OV možný koncem roku 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550951
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.