Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyHumpolecká, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Rezervováno
Humpolecká, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce11 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý byt 3+1 o velikosti 72 m2 s lodžií o velikosti 6 m2 a dvěma sklepy ve zděném bytovém domě v ulici Humpolecká v Havlíčkově Brodě. Všechny obytné místnosti jsou orientovány na východ, kuchyň na sever, s volným výhledem do okolí. Nachází se v 5.NP pětipodlažního bytového domu (4. patro). Byt se skládá z předsíně, dvou ložnic, obývacího pokoje, kuchyně, komory, spižírny, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. V ceně pronájmu je i zděný sklep o velikosti 2 m2 a sklepní kóje o velikosti 4 m2. V domě je společná kolárna. Byt se pronajímá jako částečně vybavený. Možné dovybavit po domluvě. V bytě je kuchyňský kout vybavený plynovým sporákem s elektrickou troubou a digestoří, jídelní stůl se 4 židlemi, 4 vestavěné prostorné šatní skříně, postel. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem s velmi nízkými náklady na topení.

Byt se nachází v klidné části Havlíčkova Brodu v těsné blízkosti sportovního areálu Jiskra. Od bytu je přímý přístup na cyklostezku vedoucí podél řeky Sázavy, můžete nasadit kolečkové brusle už doma. Zastávka bus MHD Havlíčkův Brod - Stavba cca 200 m od domu. Výborná dopravní dostupnost a kompletní občanská vybavenost v místě, okresní nemocnice v docházkové vzdálenosti.

Cena nájmu je 10 000,- Kč měsíčně + 1 500 Kč poplatky (zálohové poplatky na služby a vodu, internetové připojení přes optický kabel). Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce, odhadované náklady 1 500,- Kč. Kauce ve výši měsíčního nájmu s poplatky.

Byt je volný k nastěhování od 1. 4. 2019. Prohlídky jsou možné pouze o víkendech.

Byt je pronajímán přímo majitelem, neplatí se provize. RK nepsat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551087
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.