Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyHonzíkova, Praha - Dolní Měcholupy

Rezervováno
Honzíkova, Praha - Dolní Měcholupy
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi krásný byt s dispozicí 2(1)+kk o celkové ploše 61m2 v úspěšném developerském projektu Malý háj – etapa VII (budova H2) s předpokládanou kolaudací již do konce roku 2019. Rezidence Malý Háj nabízí vysoce nadstandartní bydlení současnosti. Byt se nachází se ve 3. nadzemním podlaží, má podlahovou plochu 53,7m2 + balkon/lodžie 7,8m2 a je jedním z nejlépe dispozičně řešených bytů z celého objektu. Rohové umístění bytu a jeho atypický půdorys poskytují oproti jiným jednotkám v projektu vysokou světlost celého interiéru a příjemným prvkem bytu je i okno v kuchyni a nápadité propojení lodžie jak s kuchyňským koutem tak s hlavním obytným prostorem. Obývací část lze variabilně rozdělit na dva pokoje. Mimo základní standart je v ceně již obsažena elektroinstalace a osvětlení lodžie. Orientaci má byt ideálně na JZ a mezi jeho přednosti bude patřit krásný výhled do klidné zeleně.

Velmi oblíbená lokalita nacházející se na pomezí Dolních Měcholup a Štěrbohol poskytuje kompletní občanskou vybavenost, velké obchodní centrum Europark Štěrboholy a nově otevřený retail park. V okolí také najdete novou cyklostezku a dětské hřiště. Výborná dopravní dostupnost jak autem tak veřejnou dopravou. Autobusová zastávka 5 min. od domu, autobusem 8 min.na metro A. V budoucnu je plánovaná tramvajová trať, která je nyní v projektové přípravě. Jedná se o perfektní lokalitu s kvalitní architekturou a vysokou úrovní provedení včetně parkových úprav okolí vhodnou k vlastnímu bydlení a nebo i na investici.

Obrovskou výhodou je financování formou družstevního vlastnictví. Neplatíte 4% daň z nabytí nemovitosti. Převodní poplatek družstvu platí prodávající. Družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví, prodej formou postoupení práv z již uzavřené smlouvy. Z uvedené ceny nyní uhradíte 1.990.000,- a zbylou anuitu 2.305.019,- je od doby kolaudace možno splácet měsíčními splátkami družstvu 25 let bez prokazování příjmu. Celková cena bytu je 4.295.019,- (tj. cca 70tisic/m2). K bytu je možno přikoupit garážové stání v přízemí budovy za příplatek 58000,-.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551301
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha61
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.