Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 449 m² bez realitkyLety pod lesem, Lety - Lety u Dobřichovic, Středočeský kraj

Lety pod lesem, Lety - Lety u Dobřichovic, Středočeský kraj
Cena2 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvě zděné rekreační nemovitosti na sousedících pozemcích (nemovitosti a pozemky jsou v osobním vlastnictví), rekreační domek a rekreační chata, v lukrativní lokalitě Lety u Dobřichovic, Praha - západ. Jsou situovány přímo u lesa a v blízkosti řeky Berounky (mimo zátopovou oblast). Polosamota. Je zde možné houbaření, rybaření a výlety do okolí.

Zděný podsklepený patrový rekreační domek (62 m2) se zahradou 170 m2:

- v přízemí: velká prosklená veranda, komora, samostatné splachovací WC včetně umyvadla s vodovodní baterií, obývací pokoj, koupelna – sedací vana a umyvadlo s vod. bateriemi, dlaždicemi celoobložená kuchyň s dvěma okny, kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, který je v podzemí napojen na propan-butanovou bombu.

- v patře: ložnice s oknem a dveřním vchodem na 20 m2 velkou terasu s výhledem do krajiny

- další prostory: 2x půda, 3x zděný přístavek, z toho jeden velký, tj. dílna pro kutily s policemi a umyvadlem s vodovodní baterií

- elektřina 220 V, vlastní vrtaná studna s šachtou, elektrický rozvod vlastní vody po celém objektu. Vlastní velký dvoukomorový septik. Dvouplášťový elektrický 80litrový bojler pro ohřev vody

- vytápění je na pevná paliva a elektrickými přímotopy, na vysoký dvoucestný komín z bílých cihel lze přidat krb a další zařízení

- aluminiová barevná střecha pokrývá celý objekt včetně zděných přístavků

Přízemní zděná podsklepená chata (29 m2) s venkovní verandou ve tvaru písmene L a zahradou 230 m2:

- u chaty jsou 3 dřevěné přístavky a suché WC

- zde je možné čerpat vodu z druhé studny na dalším pozemku za chatou (vlastní 2 podíly z celkem 12 podílů na studnu)

- vytápění na pevná paliva a elektrickými přímotopy. Elektřina 220 V

- vybudované ohniště s možností venkovního posezení na plechem pobitých vysokých pařezech

Obě nemovitosti jsou umístěny na sousedících vlastních pozemcích o celkové výměře 449 m2. Celé oploceno, celkem 4 branky pro přístup do lesa, k druhé studně či k příjezdové cestě u louky, vedoucí k obecní silnici.

Za nemovitostmi je les a před nimi louka. V okolí (pouze po boční stranách) jsou domky a chaty, v nichž jejich majitelé trvale bydlí.

Před oběma nemovitostmi je ve vlastním dlouhodobém pronájmu louka (2 300 m2). Před loukou vede veřejná silnice, od níž se zahne do soukromé krátké příjezdové cesty, která je rovněž ve vlastním pronájmu (s opakovaným prodlužováním) společně s dalšími dvěma vlastníky přilehlých nemovitostí a po níž se dojede až těsně k mým dvěma nemovitostem, tj. tato cesta vede mezi nemovitostmi a loukou a mohou ji používat pouze tři vlastníci přilehlých nemovitostí.

V případě koupě nabízených rekreačních nemovitostí s pomocí hypotéky může kupující získat hypotéku, ale pravděpodobně bude muset ručit jinou nemovitostí v osobním vlastnictví než kupovanými nemovitostmi či bude třeba financovat větší část kupní ceny z vlastních zdrojů.

Obec Lety, města Řevnice a Dobřichovice v docházkové vzdálenosti jsou velmi vyhledávanou oblastí. Železniční trať má pravidelné spojení příměstskou dopravou s Prahou. Autobusové spojení PID do Prahy na metro Zličín.

Obě rekreační nemovitosti stojí na vlastních pozemcích a jsou k prodeji za jednu cenu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551920
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha449
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.