Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyErbenova, Písek - Písek, Jihočeský kraj

Erbenova, Písek - Písek, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce28 800 Kč


Nově zrekonstruovaný veliký byt v klidné lokalitě. Byt se nachází ve druhém poschodí. Byt je plně vybaven a připraven k nastěhování. V blízkosti se nachází park, jesle, školka, škola, potraviny, pekárna, restaurace. Centrum města pěšky do 5 minut. Parkovací stání hned u bytu v samostatné garáži s pracovní plochou. Internet, satelitní TV, velký sprchový kout, sklep. Záloha na elektřinu není zahrnuta ve poplatcích. Zvířata a kuřáci ne. Děkujeme.

Newly renovated apartment, quiet surroundings. Second above ground floor (third if you count ground floor as 1). Fully furnished, ready to move in. Nearby, you will find a park, pre-schools, primary school, grocery store, bakery, restaurants. City center 5 minutes walking distance. Garage included, great for hobbyists. Internet, satellite TV, large shower, basement storage. Electricity instalments not included in fees. No pets, non-smokers only. Cheers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552274
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.