Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 14 m² bez realitkyNa Moráni, Praha - Nové Město

Na Moráni, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Vratná kauce19 600 Kč


Nabízíme podnájem samostatně uzamykatelné kanceláře o velikosti 14,21m2, která se nachází ve 3. patře kancelářské budovy s výtahem. Kancelář je plně vybavena moderním kancelářským nábytkem, obrazy a různými drobnými doplňky a připravena k okamžitému užívání, přístup 24/7. V kanceláři je rozvod sítě pro připojení na server. Kancelář má k dispozici sdílenou plně vybavenou kuchyňku a toaletu, které sdílí celkem 3 kanceláře. Po dohodě lze využít služby asistentky pro příjem a odesílání pošty či uvedení klientů. Dále nabízíme možnost pravidelného úklidu. Velmi dobrá dostupnost metrem (zastávka metra B Karlovo náměstí, 80m), tramvají (zastávka Palackého náměstí, 50m), možnost parkování před domem.

Preferujeme, aby kancelář byla pronajata advokátovi, účetnímu, daňovému poradci nebo finančnímu poradci, avšak toto není podmínkou. Na adrese kanceláře je možné zřídit sídlo firmy.

V ceně nájmu je zahrnuto vytápění, elektřina, voda a odvoz odpadu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552351
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha14
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.