Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 226 m² bez realitkyLipovická, Praha - Písnice

Lipovická, Praha - PísniceČástečně vybaveno
Cena19 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 82 699 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům charakteru vilky (možnost dvougenerační i sídlo firmy) v Praze 4 - po celkové rekonstrukci. Lukrativní místo v Písnici - 25 min od centra Prahy a zároveň v přírodě. Dispozice 2x 2+kk + pracovna + obytný suterén (2+kk), technická místnost, terasa, pergola, garáž + zastřešené garážové stání, vrata s elektrickým ovládáním a zahrada.

Dům je v docházkové vzdálenosti 5 min.od plánované stanice metra D (r.2022), nyní 13 min. autem nebo MHD od metra Kačerov na trase navazující na pražský okruh a zároveň na okraji Prahy navazující na přírodu v okolí - lesy, louky, pole (v obci jsou dvě koňské jízdárny). Na konci ulice začíná Modřanská rokle.

Dispoziční řešením domu je hala, 4 pokoje + pracovna ve dvou podlažích s kuchyňskými linkami + obytný suterén nyní využívaný k podnikání 2+kk + technická místnost. V každém ze tří podlaží je samostatná koupelna+wc. Stání až pro 3 vozy na vlastním pozemku o velikosti 580 m2, napojení na městskou kanalizaci.

Původní vilka prošla kompletní citlivou rekonstrukcí. Vnitřní řešení je rozloženo do 2 nadzemních podlaží a jednoho podzemního. V 1.NP se nachází hala 5,1 m2 se vstupy do samostatné ložnice 16m2, obývacího pokoje s kuchyní 40m2, koupelny 4,6 m2 a po dubovém schodišti se vstupuje do 2.podlaží. Kuchyně je vybavená moderní kuchyňskou linkou se značkovými spotřebiči. Koupelna s obklady a dlažbou je vybavena rohovou vanou, umyvadlem se zrcadlem, úložnými skříňkami a wc (v podkroví navíc s přípravou na další pračku pro případ, že by bylo potřeba rozdělit dům na dva samostatné byty). V obývacím pokoji, stejně jako v ostatních místnostech v 1.NP a částečně v suterénu je podlahové vytápění - plynový kotel - v technické místnosti v suterénu. Krb je duble face propojen do obývacího pokoje i do ložnice. Ve 2.podlaží jsou ve dvou místnostech přiznané stropní trámy. V 1.NP je francouzské okno se vstupem na terasu s pergolou. 2.NP bylo pojato čistě jako obytné a proto zde nalezneme halu, kde jsou úložné prostory, kuchyňská linka, wc, další 2 podkrovní ložnice, z nichž největší je propojena s šatnou. Podkrovní pracovnu lze využít jako třetí ložnici v 2.NP. Ložnice nejsou průchozí, každá má samostatný vchod. V pracovně je ve stropě sklápěcí schodiště na půdu s dvěma vikýři, která je zateplena a slouží jako úložný prostor. Dům má plastová okna, novou fasádu a je celkově zateplen. Vedle domu je garáž 70 m2. Je do ní zavedená elektřina a nabízí mnoho způsobů využití od dílny až po sklad. Kolem domu od silnice je nový plot. Na zahradě je vysazeno několik mladých (již rodících) ovocných stromů (třešeň, švestka, meruňka, broskvoň). Průkaz energetické náročnosti budovy - D*(v současné době probíhá vypracování PENB, údaj bude aktualizován). Obec Praha Písnice je obcí s plnou občanskou vybaveností (škola, školky, obchody) s autobusovým dopravním spojením do centra Prahy (25min) třemi autobusovými linkami ( zastávka MHD hned za rohem - 1 min.od domu). Vzhledem ke své prostornosti a poloze domu se zde nabízí možnost stylového sídla firmy, bydlení pro rodinu náročnou na prostor nebo dvougenerační bydlení. Doporučujeme prohlídku této nemovitosti. Možné financovat hypotečním úvěrem. Více info na osobní schůzce, kterou si s Vámi rádi sjednáme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552384
DispoziceOstatní
Plocha pozemku580
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha226
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.