Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 116 m² bez realitkyHausmannova, Praha - Modřany

Hausmannova, Praha - Modřany
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 419 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme nádherný moderní byt 3+kk, 116m2, dvoupatrový s galerií, 1.PP a 2.PP, nově kompletně vybudovaný, prostorný, na klidném místě se zelení.

Družstevní(anuita 0)před převodem do OV možno hypo.

Popis:

BYT:

Plast okna, nadstandardní materiály, samostatný vstup pouze pro dva byty, celodřevěné plovoucí podlahy, obložkové zárubně, koupelna: moderní vana, umyvadlo, sprchový kout, nadstandardní baterie, moderní obklad a dlažba,

WC zvlášť: závěsná toaleta, umývátko, nadstandardní baterie, moderní obklad a dlažba,

schodiště celodřevěné s chromželeznodřevěným zábradlím, taktéž stejné zábradlí u galerie nad ložnicí, atd..

Jedná se o kompletně nově vybudovaný byt vč.patra, rozvodů vody, kanalizace, elektrorozvodů, nové kuch.linky, jedná se o vestavbu do prostor panelového domu - kde vznikl naprosto oslňující atypický byt.

Neváhejte uskutečnit prohlídku, jedná se o naprosto moderní bydlení v panelovém domě, v bytě ojedinělého vzhledu. Takovýchto bytů nadstandardního typu v Praze mnoho v této cenové relaci nepořídíte.

DŮM:

Jedná se o 4 patrový panelový dům, umístěný v sídlišti plném zeleně (před domem cca 10 m travnatý pás se stromky), dům stojí cca 300m od lesoparku (lesopark s rybníkem a lesem vedoucí od domu do vzdálenosti cca 5km). Ve vzdálenosti 100m dětské hřišťátko, školka cca 350m od domu. Škola základní cca do 700m.

SLUŽBY:

Veškeré služby v dosahu pěší chůze do 10min. restaurace, obchody - Billa, Lídl, pošta, drogerie, Poliklinika Modřany, Sofijské nám., dále Mc Donald, tenis ... nedaleko IN-LINE stezka a nákupní centrum Novodvorská PLAZZA.

DOPRAVA:

zastávka MHD bus 100m od domu (směr Smíchov Anděl-20min, dále směr metro Kačerov-10min, směr metro Budějovická-15min ), u domu také staví noční autobus, který jezdí i po uzavření metra v nočních hodinách.

V současné době ještě v bytě probíhají dokončovací práce, k nastěhování cca 1/2 února až 1.3.2010, prohlídky jsou možné již nyní a doporučujeme ji (možnost ovlivnění návrhu např. kuchyňské linky). Platba 90% částky za byt až po jeho dokončení při převzetí, nyní pouze zarezervujete.

Veškeré další informace, či prohlídku, na tel. 724 165 110

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu55266
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha116
Podlaží1
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.