Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyLevského, Praha - Modřany

Levského, Praha - Modřany
Cena4 295 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 215 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt vhodný k rekonstrukci. Užitková plocha bytu 60m2 + 2,5m2 komora (možné rozšíření bytu) + 3m2 lodžie (možnost zasklít na náklady fondu oprav).

Světlý, slunný a tichý - jedná se o rohový byt s okny ve všech pokojích. Výhled z kopce na údolí Vltavy. Byt současně nabízí soukromí - je na konci chodby a při výhledu nejsou žádná protější okna. Není slyšet žádný hluk od aut ani tramvají.

Výborná dopravní dostupnost - zastávka tramvaje i autobusu jen 2 minuty chůze od domu. Pomocí MHD v centru do 30 minut, autem za 15 minut.

Byt je v původním stavu se starým bytovým jádrem. Výhodou je možnost vybourání bez potřeby stavebního povolení a rekonstrukce koupelny a toalety dle vlastních představ.

Byt se nachází ve 4. patře s výtahy (jejich provoz není v bytě také slyšet). Dům má dva vchody a je zabezpečen na několika úrovních, včetně kamerového systému.

Dům je pečlivě a hospodárně spravován pomocí fondu oprav. Je zrekonstruovaný, včetně zateplení, nových oken, opravy střechy, výměny výtahů a úpravy společných prostor. Dům nemá žádné půjčky ani dluhy. V letošním roce se z již naspořených peněz budou modernizovat lodžie, včetně možnosti zasklení.

Pokoje jsou orientovány na západ, kuchyně na sever. Z předsíně jsou přístupné dva samostatné pokoje a obývací pokoj. Oba pokoje jsou neprůchozí, obývací pokoj je následně průchozí do kuchyně.

Lokalita blízko zeleně (Modřanská rokle, lesík Kamýk), občanská vybavenost (škola, školka, poliklinika, pošta, knihovna, restaurace, obchody).

Byt je volný, prohlídky možné ihned, více informací rádi poskytneme na vyžádání na tel. čísle 775 156 886. Při rychlém jednání možná dohoda o ceně.

Realitní kanceláře, prosíme, nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553109
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.