Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 28 m² bez realitkyU Vršovického nádraží, Praha - Vršovice

U Vršovického nádraží, Praha - Vršovice
Cena2 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej podkrovního nově opraveného prosvětleného ateliéru 2+kk 28,4 m2 po částečné rekonstrukci v širším centru města.

Nově je provedeno zateplení, SDK podhledy, oprava střešního okna. Prostor je napojen na vodu, kanalizaci, plyn, elektřinu.

Ateliér v osobním vlastnictví se nachází v podkroví (5.patro) bytového domu. V atraktivní lokalitě Vršovic s výbornou dopravní dostupností tramvají do všech směrů, během několika minut na I.P. Pavlova nebo Muzeum. Dům stojí proti parku, v blízkosti parku Grébovka. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu, škola, sportovní hala Hasa, restaurace, obchody, kultura.

Dům stojí v klidné ulici, ale přesto několik desítek metrů od zastávky tramvají. V podkrovním ateliéru orientovaném na východ je úplný klid.

Ateliér má celkovou výměru 27,2 m2 a samostatné stávající WC na chodbě 1,2 m2. Navíc je součástí dalších 5,6 m2 úložného prostoru se sníženou výškou. V prohlášení vlastníka je však formálně celková výměra uvedena 23 m2.

Prostor ateliéru je nyní bez příček, aby si budoucí majitel mohl řešení dokončil dle svých představ. Provedená rekonstrukce odstranila hlavní nedostatky, vybourala staré špatné konstrukce, nevyhovující povrchy a doplnila zateplení. Dokončení bude obnášet již jen nové čisté jednoduché konstrukce.

Součástí prodeje je i architektonická studie, kterou je navrženo plně vybavené pohodlné kompaktní 2+kk. V případě zájmu by ale bylo možné celý prostor ( mimo koupeny ) nechat otevřený, pak vzniká světlá prostorná garsoniéra. Stávající WC může v budoucnu sloužit jako komora.

Dům má naplánovanou opravu uliční krásné fasády v tomto nebo příštím roce, což vytvoří z domu reprezentativní a atraktivní objekt. Dům nemá výtah.

Jsme přímí vlastníci.

Kontakt:

J.Řeřicha 777 086 168

M.Řeřichová 603 181 730

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553185
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha28
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.