Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 132 m² bez realitkySvětlá pod Ještědem - Světlá pod Ještědem, Liberecký kraj

Světlá pod Ještědem - Světlá pod Ještědem, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu v Hořeních Pasekách, Světlá pod Ještědem, v krásné lokalitě jižní strany Ještědu o celkové obytné ploše 132 m2. Dům je prosluněný a v krásném místě hned u koupaliště (výhled na něj z okna, cca 1 minuta chůze) a v blízkosti lesa. Dům je o velikosti 3 + 1, ale vzhledem k velkým rozměrům pokojů (cca 30 m2 každý) umožňuje rozčlenění na 4 + 1 nebo 5 + 1. Všechny místnosti prošly rekonstrukcí.

V přízemí se nachází vstupní hala, kuchyň, obývací pokoj, koupelna a spíž. Kuchyň je velká prostranná, disponuje moderní dřevěnou kuchyňskou linkou a umožňuje stolování pro velkou rodinu. Obývací pokoj je slunný (jihovýchod) o velikosti cca 28 m2. Koupelna má samostatné podlahové topení. V 1. podlaží se nachází prostorná šatna, ložnice s pracovnou (přes 30 m2) a dětský pokojíček, který má také cca 30 m2. Obě místnosti jsou zařízeny vestavnými skříněmi.

Vytápění je zajištěno ústředním topením (elektrokotel, ekologický kotel na tuhá paliva – dřevo, uhlí), krbovými kamny (obývací pokoj) a podlahovým topením (pouze v koupelně). Dům je napojen na obecnou vodu. Dům je podsklepen částečně cca 10 m2. Celkový pozemek je cca 600 m2.

Součástí domu jsou tři hospodářské místnosti (pro dřevo, uhlí, bojler, nářadí a pod).

Poblíž domu (cca 3 min chůze) je zastávka autobusu s pravidelným spojením do Liberce. V obci je škola, školka, obchod, knihovna, zdravotní středisko. Vzdálenost do Liberce je 10 až 15 minut autem (k prvnímu nákupnímu centru).

Lokalita skýtá široké možnosti výletů, Pláně, Ještěd, Hamr, Ralsko (na kole i pěšky), v létě koupání, v zimě lyžování. Nejbližší lyžařský vlek je cca 3 km. Wifi v domě. Nízké náklady na energie. Kontakt 739 467 094

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553197
Dispozice3+1
Plocha pozemku600
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha132
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.