Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2126 m² bez realitkyZlončická, Praha - Čimice

Zlončická, Praha - Čimice
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V současnosti se jedná o oplocenou parcelu, vedenou na KÚ LV 2065, kat.území 730394, parcela 914/19 jako orná půda. Na pozemku jsou osázené tůje a několik malých stromků. Ze dvou stran začíná nedaleko od pozemku krajinná chráněná oblast, takže nehrozí případná další zástavba. Z pozemku j nádherný výhled přes Draháňské údolí na protější stranu Vltavy na Roztoky. Místo je situované v blízkosti Draháňského údolí, vzhledem k poloze ideální na cyklo a in-line sportovní vyžítí. Autobus na metro Kobylisy cca. 400m. V dosahu 1-3 stanic autobusem školy, školky, ochodní centra Krakov, Odra, Liedl atd., polilinika Bohnice. Na parcelu mi byl vydán před pár lety souhlas městské části na změnu na stavební parcelu. Všechny sítě jsou v dosahu cca. 100m a sousedící dva majitelé se v případě zasíťování chtějí podílet na vybudování.

At present, it is a fenced plot of land, led by RA as arable land. The plot is planted with a few small trees. From two sides, a protected landscape area starts near the site, so there is no further development. From the plot there is a magnificent view across the Draháňské údolí to the opposite side of the Vltava River to Roztoky. The location is close to the Drahan Valley, due to its ideal location for cycling and in-line sports. Bus to Kobylisy metro station approx. 400m. Within the range of 1-3 stations by bus schools, kindergartens, business centers Krakov, Odra, Liedl etc., polilinika Bohnice. A couple of years ago I was granted the approval of the city district for a change to the building plot. All networks are within approx. 100m and neighboring two owners want to participate in the construction in case of networking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553407
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 126
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.