Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitky8. listopadu, Praha - Břevnov

8. listopadu, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný, světlý, zařízený byt 2+kk o velikosti 55m2. Byt je v přízemí, náleží k němu zahrádka, sklep a rozšířené parkovací stání v garáži. Je orientovaný na J/Z s výhledem do zeleně mimo ruch na ulici. V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu / zahradu, ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem a předsíň s velkou vestavěnou skříní. Byt je vybaven spotřebiči i nábytkem.

Veškerá občanská vybavenost v místě, zastávka tram č. 22 a 25 cca. 200m, Billa 100m, výborná dopravní dostupnost do centra, na letiště i na výpadovky Brno, Plzeň, KV, Chomutov. V blízkosti park Ladronka, Břevnovský klášter, obora Hvězda, Pražský hrad.

Příjemné a klidné bydlení v atraktivní lokalitě.

Volný od dubna 2019.

We offer a very nice and light, fully furnished flat for rent, it is 2kk, 55m2. The flat is on ground floor, there is a garden included, also a basement and a large parking space in a garage. It is S/W oriented with views into the green. There is a living room with kitchen corner and entry to the garden, a bedroom, bathroom with bathtube and shower and a hall with large built-in wardrobe. The flat is equiped with appliances and furniture.

All shops nearby, tram stop 200 metres, Billa supermarket 100 metres. Great acces to the city centre and airport. There are many parks around, f.e. Ladronka and Hvezda and also Brevnov Monastery and Prague Castle are very close.

Available April 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553445
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.