Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 34 m² bez realitkyKryzánkova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský kraj

Kryzánkova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 1+Kk 34.10 m²

36017 Karlovy Vary, Kryzánkova 930 / Stará Role

POPIS

Prodej v novostavbě nízkoenergetického bytového domu, který je součástí moderního projektu. Jedná se o moderně zařízený byt 1+Kk o výměře 34.10 m2 , který se nachází v klidné části Karlových Varů - Stará Role (v těsné blízkosti obchodního střediska „Penny“). Veškerá občanská vybavenost v pěším dosahu od domu.

Byt je situovám ve 4. podlaží s výtahem v Karlových Varech - Stará Role. V bytě je nutné pouze doplnit “kuchyňsky kout”. Byt je umístněn ve velice tichém nehlučném prostředí. Ideální dostupnost MD, obchodního střediska “Penny”, JYSK, Kik, řeznictví Zeman. Tento byt nebyl nikdy obydlen, a to po celou dobu od jeho postavení. (byl prázdný a sloužil jako budoucí “Investice”).

V roce 2018 byl moderně zařízen nábytkem, osvětlením, vymalován, vybaven 3-dveřovou zabudovanou šatní skříně v předsíní. Potencionální kupec bude první obyvatel tohoto bytu. Byt se prodává nově, je moderně vybaven nábytkem, součásti je i nová rozkládací velká postelova sedačka s ložním prostorem, konferenčním stolkem. Na podlaze je nová plovoucí podlaha, v koupelně, předsíní a WC dlažba. Množství foto-dokumentace vám umožní přehlednou informaci. Bytová jednotka má plastové okno s balkonovými dveřmi. Bezpečné parkování u domu, uklidové a ostatní služby v prostorach sídliště zajišťuje město. Úklid společných prostoru, chodeb, schodiště a výtahu zajišťuje úklidova společnost. Vzhledem k nízkým nákladům na bydlení, je byt taktéž vhodný jako investiční příležitost pro následné pronajímání. Vytápění bytu je dálkové / ústřední. Samozřejmou součástí je výtah a parkování.

Apartment for sale 1 + Kk 34.10 m²

36017 Karlovy Vary, Kryzánkova 930/Stara Role

Description:

Apartment sale is in a building of a low-energy, which is part of a modern project. It is a modern furnished apartment 1 + Kk with an area of 34,10 m2, located in a quiet part of city Karlovy Vary-Stará Role (close to the shopping center "Penny"). All amenities within walking distance of the house.

The apartment is located in the 4th floor, with elevator in city of Karlovy Vary-Stará Role. The apartment need just to complement the "Kitchen Corner". The apartment is located in a very quiet, noiseless environment. Ideal availability of MD, shopping center "Penny", Jysk, Kik, butcher Zeman. This apartment has never been inhabited, all the time since its position. (was empty and served as a future "investment").

In the year 2018, it was modernly furnished with furniture, lighting, painted, equipped with 3-door built-in wardrobe in the anteroom. The potential buyer will be the first inhabitant of this apartment. The apartment is sold newly, it is modernly equipped with furniture, the part is also a new folding large bed seat with bed space, coffee table. On the floor there is a new floating floor, in the bathroom, anteroom and toilet tiles. The amount of photo-documentation and special VIDEO allows you to provide clear information. The apartment unit has a plastic window with a balcony door. Secure parking by the house, calm and other services in the space of the settlement is ensured by the city. Cleaning of the communal areas, corridors, stairs and elevator is ensured by the cleaning company. Due to the low cost of living, the apartment is also suitable as an investment opportunity for subsequent rent or hiring. The heating of the apartment is remote/central. An obvious part is the elevator and parking space by side of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553476
DispoziceOstatní
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.