Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 614 m² bez realitkyKopretinová, Hradec Králové - Malšova Lhota, Královéhradecký kraj

Kopretinová, Hradec Králové - Malšova Lhota, Královéhradecký kraj
Cena3 991 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 926 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím slunnou, rovinatou stavební parcelu o výměře 614 m2 v rezidenční čtvrti Hradce Králové, Malšově Lhotě. Nachází se ve velmi klidné, neprůjezdné ulici, kde je jen minimální provoz (ul. Kopretinová).

Na parcele je možno začít ihned stavět: je zde přivedena voda, kanalizace, elektřina i plyn. Přistup je zajištěný po asfaltové cestě. Dle platného územního plánu je parcela určena pro výstavbu nízkopodlažního domu pro bydlení.

Parcela je nyní součástí většího pozemku, ze kterého bude vyčleněna po dohodě s kupujícím - je zde tedy možnost jednat i o jiné výměře (až cca dvojnásobné).

Z této krásné čtvrti na kraji lesa se do centra města dostanete autem za 5 minut nebo autobusem MHD za cca 10 minut. Po cyklostezce, která prochází přímo začátkem ulice, se bezpečně dostanete do sousedních Malšovic nebo ke koupališti.

Rozlehlé městské lesy nabízejí klid a kontakt s přírodou. Jejich součástí je i několik rybníků, vřesovišť, rašelinných luk a obor, kde můžete pozorovat daňky, muflony, jeleny sika a divoké koně. V lesích je i několik značených turistických a cyklistických tras, včetně 10km okruhu pro inline brusle. V zimě vhodné i pro běžky. Asi 10 minut pěšky směrem k řece se nachází Přírodní park Orlice.

V letním horku pak můžete využívat nedaleké koupaliště Stříbrný rybník. Stadion TJ Sokol zase může potěšit příznivce kopané /místní družstva hrají v tuto chvíli okresní i krajskou soutěž :-) /

Přímo v Malšově Lhotě je také základní i mateřská škola.

Vážení zájemci, pokud Vás zajímá cokoliv dalšího, neváhejte se na mě obrátit e-mailem rbx2@email.cz. Nebo můžete přímo volat v pracovní dny mezi 18 a 21h na 792 709 546. Jsem přímý majitel, právní servis zajistím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553481
VybavenoNevybaveno
Plocha 614
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.