Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 120 m² bez realitkyNad Křížkem, Praha - Braník

Nad Křížkem, Praha - BraníkMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné25 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 4+KK, 120 m2.

Byt se nachází v klidné rezidenci Praha 4-Braník, v rodinném domě v 1. patře s vlastním vstupem. Z oken se naskýtá unikátní výhled na okolí včetně Barrandovských skal. Jihozápadní orientace. Byt má 3 oddělené pokoje (ložnice), velký obývací pokoj s prostornou kuchyní, 2 koupelny, vstupní předsíň, halu a terasu. Byt disponuje množstvím úložného prostoru, několika vestavěnými skříněmi a vlastní půdou. Dům je postavený tak, že pravá a levá část bytu je od sebe oddělená halou. Část s obývacím prostorem je o několik stupňů výše. Každá část bytu je vybavená s kompletně zařízenými vlastními koupelnami s WC. Byt je zcela nově vystaven v nejvyšší kvalitě, s luxusními spotřebiči jako vestavěnou lednicí s mrazákem, sklokeramickou deskou, myčkou, troubou, mikrovlnou troubou a dřezem. V pokojích jsou na podlaze parkety, v koupelnách a předsíni dlažba. Přípojky na TV /satelit a internet. Možnost sjednat i parkování. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím systémem napojeným na dispečink (v ceně). Byt se nachází v rodinném domě, kde žijí majitelé.

Nájem: 25 500 Kč

Služby: 4 500 Kč

Vratná kauce: 30 000 Kč

3-bedroom (4+kk) - Apartment for Rent in Prague

Long term rental apartment 4 + KK, 120 m2.

The apartment is located in a secluded, hill-top, residential area of Prague 4, Branik. This 1st floor apartment is an independent part of a larger family house and has its own secure entrance.

With its Southwest orientation the apartment offers sweeping, uninterrupted views across the river valley across Branik to Barrandov surroundings. The apartment has 3 separate bedrooms, a large living room with spacious kitchen, 2 bathrooms, entrance hall, hall and terrace.

The size and configuration of the apartment makes it also ideal for two couples, with each side of the apartment having its own bathroom.

The apartment has a lot of storage space, several built-in wardrobes and access to its own attic. The apartment is newly constructed and equipped to the highest quality, with luxury appliances such including built-in fridge / freezer, ceramic hob, dishwasher, oven, microwave and sink. The rooms have original wooden parquet floors, bathrooms and hallway tiles. TV / satellite and internet connection are provided. Optional, secure off-road parking at the property is available for an additional fee. The apartment has an electronic security system connected to 24/7 alarm servise monitored by a security company, included in a price. The apartment is located in a family house where the property owner lives.

Street Nad Křížkem

City, district Prague, Prague 4

Area 120 m2

Floor 1st floor

Furnished No

Energy Class D

Rent 25 500 CZK + 4 500 CZK

+ Commission 35 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553518
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDZemanka
🚶 485 m (6 min)
PoštaPraha 47
🚶 721 m (9 min)
Obchod
🚶 566 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 619 m (5 min)
RestauraceRestaurace za školou
🚶 532 m (6 min)
LékárnaLékárna Braník
🚶 666 m (8 min)
ŠkolaŠkolní 700
🚶 493 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezivrší
🚶 406 m (5 min)
SportovištěSPORTOVNÍ KLUB OAZA PRAHA
🚘 2 163 m (6 min)
Hřiště
🚶 560 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.