Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 105 m² bez realitkyR.A. Dvorského, Praha - Horní Měcholupy

R.A. Dvorského, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitelé Vám nabízíme ke koupi nadstandardní moderní byt v OV v klidné zóně u Hostivařského lesoparku. 3+kk se sklepem a podzemním garážovým stáním v „novostavbě“ z roku 2006. Byt byl kompletně zrekonstruován a modernizován ve vyšším standardu v roce 2012. Byt je velmi dobře dispozičně řešen s dostatečně velkými místnostmi. Výhodná orientací oken na východ a sever vytváří komfortní bydlení s dobrým vnitřním klimatem (i v létě). Plocha bytu je 87,2 m2 (obývací pokoj s KK - 36,4 m2, ložnice - 16,7 a 13,7 m2, chodba s vestavěnými skříněmi - 14,2 m2, koupelna s vanou - 4,4 m2, WC - 1,8 m2), balkonu 15,4 m2, sklepu 2,1 m2. 5. patro s výtahem nabízí krásné světlo a výhledy na Prahu až vzdálené Krkonoše. K bytu náleží kuchyňská linka, vybrané vestavěné skříně na míru, bezpečnostní dveře, zabezpečovací sytém, žaluzie, venkovní rolety, společná kolárna a kočárkárna v přízemí domu. V domě je kamerový systém a přístup do domu přes čip.

V blízkosti bytu je vlak (14 min) nebo BUS s napojením na metro Skalka (15 min), Háje (9 min) a Vysočanská (25 min). V blízkosti domu je i kompletní občanská vybavenost.

Technické parametry: elektřina 230V, městská voda a kanalizace, ohřev vody a vytápění vlastní kotelnou umístěnou v komplexu, optické připojení k internetu, výtah. Vstup do bytu je bezbariérový. Parkování je možné a okolí.

Oblast Hostivařského lesoparku patří mezi místa s nejčistším vzduchem v Praze. Ideální je tak pro rodinu, sportovní vyžití a relaxaci (les, bazén, golfové, fotbalové a tenisová hřiště).

Telefon: 774 89 19 16. Toto sdělení má pouze informativní charakter a není návrhem na uzavření smlouvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553813
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 3. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.