Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyU stadionu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

U stadionu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím slunný byt v OV 2+1 o celkové ploše 66 m2 s balkónem a sklepní kójí. Byt se nachází v klidné části města v 6 podlaží, směr jihovýchod, slunce v bytě maximálně do 12 hodiny, balkón do 13 hodiny i v zimě. Byt se skládá ze dvou uzamykatelných pokojů 15 m2 a 20 m2 a oddělené kuchyně 11 m2 s vestavěnou skříní. Velká chodba s možností přestavby plus vestavěná skříň. Plastové jádro: koupelna s vanou a sprchou, oddělené WC, plastová okna ve dvou místnostech. Nízký příspěvek do fondu, za ústřední dálkové topení, vodné a stočné 3,446 kč + plyn a elektřina 600 kč.

Po dohodě možnost přenechání nábytku či úplně vyklizený byt. Nemovitost je možné přestavět na 3+1, zděné jádro za 45 000 kč, stavba dle vlastní představy. Možnost k nastěhování po přepisu v katastru nemovitostí, či dle dohody.

Dům je po kompletní rekonstrukci, zateplený, nový výtah a střecha, stoupačky, okna a dveře. Bezpečností systém kamer. Dragon internet + 150 televizních kanálů či více, možnost přehrávání týden dozadu bez reklam.

V okolí domu obchodní centra Albert, Penny, Kaufland, COOP, Billa, pošta, restaurace, fitko. U domu zdravotní středisko, autobusová zastávka, školka, park, psí park, parkoviště. Auto Škoda, Autobusové a Vlakové nádraží 15 minut chůze, park Radouč 7 minut chůze. Nemovitost se prodává včetně právní služby, kupující platí daň z nabytí nemovitosti. Při platbě v hotovosti - sleva.

Offering sunny apartment 2+1, personal ownership, living area of 66 m2 with the balcony and basement storage. Apartment is in the quiet part of the town on the 6th floor, direction of southeast. It has two lockable rooms 15 m2 and 20 m2 and separate kitchen 11 m2. Big corridor with possibility of remodeling apartment into 3+1. Bathroom with bathtub and shower, separate toilet room. There are plastic windows in two rooms. Low rent and contribution to the repair fund 3 446 kč plus electricity and gas 600 kč. The possibility to move in after the transcription into the land register or by agreement. Building is after complete reconstruction, new insulation, roof, elevator, windows and doors, security camera in the house and in front of the house. In the apartment fast speed Dragon Internet, phone line, Around the building supermarkets, post office, restaurant, gym, football field, city park, nature reserve park. Car factory Auto Škoda, Bus and train station 15 minutes walk. Prague 40 to 50 minutes by bus or car. Discount when paying in cash.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555175
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoNevybaveno
Podlaží6
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.