Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 90 m² bez realitkyKvětnového vítězství, Praha - Chodov

Rezervováno
Květnového vítězství, Praha - ChodovČástečně vybaveno • Výtah
Cena6 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 082 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme prostorný byt 4+1, o velikosti 90m2 se zasklenou lodžií a komorou na patře. Byt se nachází v 7. patře (dům jich má celkem 9) s krásným výhledem do zeleně a na zástavbu rodinných domů na starém Chodově + velkou část Prahy.

Orientace bytu je SV a JZ. Dopravní dostupnost 6 minut chůze na metro C (zastávky Opatov nebo Chodov). Případně lze využít v okolí několik autobusových zastávek (do 3 minut chůze), včetně skvělého autobusového spojení linkou 125 na Smíchov (15 minut) a na Skalku (19 minut). K dálnici D1 je to 3 minut autem. Do nejmodernějšího a největšího obchodního centra Chodov v ČR je to 6 minut chůze.

Silnou stránkou je plná občanská vybavenost (přímo v okolí domu): obchody Lidl, Albert, Tesco, Penny, Teta, Iceland, pošta, bazén, lékaři, parky, 3 lesy, restaurace, hned naproti domu mateřská školka, základní škola, dětské hřiště, a především velké parkoviště, kde není problém nikdy zaparkovat (dostatek volných míst).

Dům v loňském roce prošel kompletní rekonstrukcí (plastová okna, nová střecha, zateplená fasáda, nové bezbariérové výtahy, nové stoupačky, nové interiéry, výmalba, nové dveře, automatické osvětlení, otevírání dveří na čip s možností dálkového vpuštění návštěvy ). Topení je centrální s instalovanými měřiči (kolik protopíte, tolik zaplatíte a nedoplácíte tak na sousedy).

Byt má tři ložnice (jednu možno využít třeba jako pracovnu) + obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s oknem. Byt je po kompletní rekonstrukci. Má zděné jádro, plastová okna s vnitřními žaluziemi, vestavěné skříně, v pokojích plovoucí podlahy, na chodbě, v koupelně a v odděleném WC se nachází dlažba. Nové jsou i veškeré interiérové dveře a vstupní dveře jsou od firmy NEXT - nejvyšší třídy bezpečnosti. Byt prodáváme částečně zařízen a je vhodný pro velkou rodinu, klid, nebo jako investice.

Byt prodáváme osobně (tedy bez realitní kanceláře) je v osobním vlastnictví, lze financovat hypotéčním úvěrem a cena je včetně právního servisu. Sleva možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555335
Dispozice4+1
Dostupné od22. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.