Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyVochov - Vochov, Plzeňský kraj

Rezervováno
Vochov - Vochov, Plzeňský krajVybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zařízeného bytu 3+kk o velikosti 69m2 + balkon s výhledem na Plzeň v obci Vochov (8km od centra Plzně). K bytu náleží vlastní parkovací stání. Byt se nachází ve 2. patře zatepleného cihlového domu (Ytong), který byl postaven v roce 2009. Po vstupu do bytu se nachází prostorná chodba, která je propojena průchodem do obývacího pokoje. Ložnice je vybavena postelí, komodou a policemi. Z ložnice se dá vstoupit na balkon. V chodbě bytu se vedle vstupních dveří také nachází úložná komora s policemi. Koupelna a WC jsou odděleny, kdy v koupelně se nachází vana, umyvadlo, přípojka na pračku, okno, velké osvětlené zrcadlo a otopný žebřík. Na WC se nachází toaleta, okno a umyvadlo se zrcadlem. Dále se v bytě nachází dětský pokoj, ve kterém jsou dvě šatní skříně. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavěnými spotřebiči - trouba, myčka, lednice, sporák. V obývacím pokoji se nachází velké francouzské okno s balkonovými dveřmi a výhledem do krajiny.

Byt je vytápěn plynovým vestavným kotlem. Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké - cca 3.000Kč/měsíčně (veškeré energie + fond oprav).

K bytu náleží vlastní parkovací stání pod balkonem a společná komora v přízemí domu.

Celý byt je slunný, z balkonu domu je výjimečný výhled na Plzeň a okolní přírodu. Byt se nachází v posledním patře domu, který čítá celkem osm bytových jednotek. Dům se nachází v klidné části obce. V okolí domu vybudována další parkovací stání ve vlastnictví obce. V obci se nachází obecní úřad, potraviny, školka, dětské hřiště, fotbalové hřiště, MHD - před domem, vlaková zastávka - cca 300m, hospody. Dojezd do Plzně cca 10minut, bez kolon.

K nastěhování červenec 2019. Financování bytu může zprostředkovat náš finanční poradce - společnost OVB.

Realitní kanceláře nevolat !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555446
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.