Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyMiroslava Hajna, Praha - Letňany

Miroslava Hajna, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 72,2 m2, Praha 9 - Letňany

Nabízíme prodej prostorného bytu 2+kk s balkonem v pražských Letňanech. Byt se nachází v pátém patře novostavby. Obytná plocha bytu je 72,2 m², z čehož 14,2 m2 tvoří prostorný balkon s orientací na západ. Byt se skládá z obývacího pokoje, který je propojený s prostornou kuchyní, dále ložnice, koupelny s toaletou a chodby. Obývací pokoj s kuchyní a jídelní částí se rozkládá na 30,7 m², ložnice má 14,7 m². Z obou těchto místností je vstup na balkon, na kterém je dostatek prostoru na příjemné posezení. V kuchyni se nachází moderní a prakticky řešená kuchyňská linka včetně spotřebičů Whirlpool/Bosch, dostatek světla přináší okno orientované na jih. V koupelně o výměře 4,9 m² se nachází vana, umyvadlo a toaleta, dále nabízí prostor pro umístění pračky a sušičky. Byt je výborně dispozičně řešen, místnosti jsou neprůchozí a prostorné. V ložnici a na chodbě jsou vestavěné skříně. V obývacím pokoji, ložnici a kuchyni je plovoucí podlaha. V chodbě, koupelně a na balkoně je dlažba. K bytu náleží sklep o velikosti 5,4 m2, a parkovací stání, které je umístěno přímo u sklepa. Byt sousedí s pouhými třemi byty na patře, což přináší klid a soukromí. Novostavba z roku 2011. První majitelé, nekuřáci, bez domácích mazlíčků. Byt je volný od září 2019. Dům se nachází v klidné, oblíbené a rozvíjející se lokalitě. Sportovní vyžití nabízí 5 minut vzdálený lesopark, který je ideální pro kola, brusle, běh, venčení domácích mazlíčků nebo obyčejné procházky. V bezprostřední blízkosti domu je nové dětské hřiště, pro nejmenší, i větší děti. Veškerá občanská vybavenost v blízké vzdálenosti – pošta, škola, školka, obchodní centrum Letňany, možnosti nakupování Tesco, Lidl, Globus, Penny, Albert. Vynikající dopravní dostupnost busem na metro „C“ Letňany.

For sale we offer a spacious apartment (1 bedroom and a living room with kitchen and dinning area ) with balcony in Prague 9 - Letňany. The apartment is located on the fifth floor of new building. The living area of the apartment is 72.2 m², of which 14.2 m2 is a spacious balcony with west orientation. The apartment consists of living room, which is connected with a spacious kitchen, bedroom, bathroom with toilet and hallway. Living room with kitchen and dining area is 30.7 m², bedroom is 14.7 m². Both of these rooms have access to the balcony, where is plenty of space for a pleasant sit-down. In the kitchen there is a modern and practically designed kitchen including appliances Whirlpool/Bosch. Enough light brings a window oriented to the south. The 4.9 m² bathroom has a bathtub, sink and toilet, and enough space for a washing machine and dryer. The apartment is well designed, rooms are separated and spacious. There are wardrobes in the bedroom and hallway. There is a floating floor in the living room, bedroom and kitchen. In the hallway, bathroom and balcony there are tiles. The apartment has a storage room in the basement 5.4 m2, and parking space, which is located directly by the storage room. There are only other three apartments on the floor, which brings peace and privacy. The apartment is free from September 2019. The house is located in a quiet, popular and developing area. There is a big park only 5 mins walk from the apartment, ideal for cycling, skating, running, pet walks or ordinary walks. In the immediate vicinity of the house is a new children playground, for the youngest and also bigger children. All public facilities are nearby - post office, school, kindergarten, shopping center Letnany, shopping opportunities Tesco, Lidl, Globus, Penny, Albert. Excellent transport accessibility by bus to metro „C“ Letňany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555697
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.