Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyDukelských hrdinů, Planá - Planá u Mariánských Lázní, Plzeňský kraj

Dukelských hrdinů, Planá - Planá u Mariánských Lázní, Plzeňský kraj
Cena1 749 400 Kč

Tato nemovitost již od 7 419 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zděného bytu 3+1 v osobním vlastnictví ve velmi vkusně a citlivě zrekonstruovaném historickém domě, jehož výstavba se datuje až do roku 1875, v centru města Planá. Tato bytová jednotka je rovněž po kompletní rekonstrukci - kolaudace celého objektu proběhla v roce 2019 (převod je osvobozen od 4% daně z nabytí).

Bytová jednotka č.9 je prostorný byt o celkové výměře 69 m2, který splňuje vysoké standardy, neboť jsou zde použity velmi kvalitní a designově stylové materiály. Plastová okna s dvojsklem (venkovní dekor zlatý dub, vnitřní dekor bílá), která navíc svou nadstandardní velikostí dokonale prosvětlují místnosti. Orientace oken je na jih, do uzavřeného dvora domu. Byt se nachází ve 1. NP (z celkových 4 NP) ve zvýšeném přízemí (parapet oken 3,50m vysoko).

Velmi silné zdi zaručují skvělý akustický útlum mezi byty, vysoké stropy pak umožňují vestavbu dřevěného patra. Skládá se z prostorné předsíně, obývacího pokoje, menší kuchyně, dvou ložnic, koupelny s vanou a samostatného WC (viz přiložený půdorys jednotky). K bytu také náleží sklep jako samostatná místnost.

Celkové náklady bytu na bydlení jsou velmi nízké a prostory jsou vhodné ihned k nastěhování. V celém domě instalována pouze úsporná LED svítidla, která se spínají automaticky pomocí pohybových čidel. Podlahy tvoří velkoformátová dlažba (leštěná žula) ošetřená nano impregnací pro snazší údržbu. Vstup do domu je zabezpečen čipovým systémem a automatickým otevíráním vstupních dveří. Domovní telefon se pak nachází v každém bytě.

V nabídce zbývá posledních 11 volných bytů různých velikostí i dispozic. Více informací získáte na internetových stránkách projektu "Rezidence Triola" www.plana109.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555805
Dispozice3+1
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha69
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.