Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 344 m² bez realitkyTyršova, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Tyršova, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


nádhernou prostornou vilu po celkové rekonstrukci v lukrativní lokalitě Karlových Varů v Tyršově ulici 7 minut pešky od kurortniho centruma města a léčebných prámenu. Dum muže byt používán i jako komerční jednotka, a i pro luxusní bydlení. V přízemí se nachází kuchyň, jídelna, místnost s krbem a domácím kinem, sprchový kout a WC, infračervena cedrova sauna. Vedle je místnost sloužící jako vinotéka, filnička a sklad . V 1. patře je umístěna místnost sloužící jako pracovna, jednací místnost /knihovna/, salon s unikátním výhledem na panorama Karlových Varů, obývací pokoj a WC. Ve druhém patře se nalézá ložnice, dětský pokoj, šatna, koupelna s rohovou vanou. Dveřmi je vstup s lkaždé ložnici na terasu, která má 30 m2 a vzhled na hotel Imperial, lesní Lanovku a vyhlídkovou věž Dianu, Kurortní les a cele K. Vary. Vila se nachází pouhých několik kroku od lesa v klidové zóně a přitom s velmi dobrou dostupností služeb, obchodů, školy, fitka, restauraci, kousek od zastávek MHD. Do centra města cca 10 minut pešky. K vile patří udržovaná zahrada poskytující soukromí o rozloze 450 m2 s menší vodní nádrží, dřevenym altanem a grilem. Na pozemku je garáž pro osobní automobil, domu patří jedno parkovací místo před garaží , další parkovací místa jsou na ulici před vilou. Tepelnou pohodu a ohřev vody zajišťuje v dome vytápění kvalitním plynovým kotlem Junkers.

Bydlení ve vile uspokojí i ty nejnáročnější zájemce. Nábytek a vybavení je v aktualni cene, ale můžeme se domluvit i k prodeje bez nábytku za jinou cenu. Vybavení je tedˇ součástí prodejní ceny, je ve vysoké kvalitě, rovněž tak materiály použité na rekonstrukci vily. Doporučuji prohlídku. S financováním vám rádi pomůžeme.

A luxury villa, old bohemian style. At the range of a forest but 12 minutes walk from a city center. Good investment into the unique location and architecture. All infrustructure of one of the best european resorts is going to be at your disposal. We’r here for your questions and for your visit ) . Carlsbad is fantastic!

A completely reconstructed 3 storeyed luxury family villa with:

Level 0: A well-lighted garden-looking eatimg room on the ground floor outgoing into the well trimmed garden. Also a 20 square meter modern equipped kitchen, a 18 sq.m. home cinemaroom with a classical chimney is near by, a working room with a ceder infra-red cabin, a shower in a room near-by. A JUNKERS turbo heating system also on level 0. A wine-keller 34 square meter.

Level 1: Street enntrance with a small lobby, a Housemaster room with his wc (might as well serve for the visitors), the library, the office, the musical saloon with panoramic city windows giving unique outlooks,

Level +1: 2 Bedrooms, one bathroom with a Conner-bath, a quard-et-robe, a terrase with an outlook over the old Carlsbad Valley

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556083
DispoziceOstatní
Plocha pozemku450
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha344
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa vyhlídce
🚶 321 m (4 min)
PoštaKarlovy Vary 1
🚘 2 903 m (7 min)
ObchodJIP
🚶 322 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 906 m (7 min)
RestauracePanorama
🚶 331 m (4 min)
LékárnaCentral Apotheke
🚘 1 494 m (5 min)
ŠkolaSŠVP TRIVIS, K. Vary, s.r.o
🚘 2 918 m (7 min)
Mateřská školaVýchodní
🚘 4 249 m (10 min)
Sportovištělezecka stena Crux
🚘 3 994 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 098 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.