Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyTáborská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj Vysočina

Táborská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 099 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 902 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji bytovou jednotku 3+1 (velikost bytu 71,5 m2, lodžie 3,57 m2, sklep 3,63 m2, celkem podlahová plocha 78,7 m2) s kompletním sociálním zázemím. Koupelna a WC je situována ve zděném bytovém jádru. Vytápění jednotky je ústřední s dálkovým zdrojem. V roce 2003 byla provedena kompletní rekonstrukce bytové jednotky, byly nově položeny nášlapné vrstvy podlah, byla provedena rekonstrukce sociálního zázemí (zděné bytové jádro, keramické obklady a dlažba, sanitární vybavení), byl nově proveden keramický obklad v kuchyni, bylo provedeno podlahové vytápění v kuchyni, koupelně a na chodbě, byla nově provedena elektroinstalace, rozvod vody a vnitřní omítky. Byt je vybaven kuchyní s vestavnými spotřebiči. Náklady na bytovou jednotku jsou ve výši 3.000,- Kč měsíčně (včetně fondu oprav) plus vlastní spotřeba elektrické energie pro byt.

Bytový dům byl postaven v roce 1989. V roce 2003 byla provedena výměna stoupacího vedení. V roce 2006 byla provedena výměna střešní krytiny. V roce 2011 byl proveden kontaktní fasádní zateplovací systém objektu a dále byla provedena výměna původních oken za nová okna plastová zdvojená.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556390
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.