Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 121 m² bez realitkyLuštěnická, Praha - Kbely

Luštěnická, Praha - Kbely
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si Vám nabídnout novostavbu bytu o dispozici 4+KK, nacházející se v 3 a 4. patře bytového domu. Byt je tvořen prostorným obývacím pokojem, spojeným s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je hotva příprava pro krb. Ve spodním patře se dále nachází koupelna se dvěma umyvadly, vanou a záchodem. Dále jsou zde dvě místnosti, vhodné jako ložnice, jedna z nich disponuje balkonem s výhledem na les. Celé spodní patro pokrývá dřevěná podlaha. Po širokém točitém schodišti se dostanete do prvního patra tvořeného prosvětlenou galerií a jedním dalším pokojem. V prvním patře se nachází druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Byt disponuje prostornou terasou, na kterou je vstup z kuchyně skrz francouzské okno. Dále k bytu patří prostorná komora 12 m2 v 1.PP, ideální pro kočárek, kola atp. Součástí prodeje je vyhrazené parkovací stání před domem.

Dle soutěže Město pro byznys byla MČ Praha 19 vyhlášena nejlepším místem v Praze. Ocenění je dáno kvalitou bydlení škola, školka, dětské hřiště hned u domu. Pestrými možnostmi využití volného času, neustálým vylepšováním životního prostředí, rozmanitostí okolí a snadným spojením do centra.

Dopravní dostupnost je zajištěna autobusem ze zastávky Bakovská, vzdálené necelých 5 minut od domu. Autobus jede na stanici metra B Palmovka, odkud se dostanete tramvají, nebo metrem kamkoliv do centra. Automobilem trvá cesta do centra 20 minut.

Dalším neméně výhodným prostředkem je vlak, který se nachází pár metrů od domu. V častých intervalech jezdí na zastávku Masysarykovo nádraží, přičemž cesta trvá 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556523
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha121
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.