Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 172 m² bez realitkyNa Květnici, Kamenice - Štiřín, Středočeský kraj

Na Květnici, Kamenice - Štiřín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 626 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 (s 1 další místností navíc) s užitnou podlahovou plochou 172 m2 na pozemku o rozloze 490 m2. Dům z roku 1995 byl kompletně zrekonstruován v roce 2013 (zateplení, nová plastová okna, rekonstrukce interiérů – koupelna, kuchyň).

V přízemí domu se nachází vstupní místnost, koupelna s WC, kuchyň, obývací místnost a 1 pokoj. Přímo z kuchyně vedou dveře na prostornou terasu s krásným výhledem do přírody. Z terasy je možné sejít po schodech rovnou na zahradu s nadzemním bazénem. Kuchyň s terasou jsou orientovány na jih a je zde tedy velký přísun světla. Součástí kuchyně jsou vestavné spotřebiče (myčka, pračka, americká lednice).

V 1.nadzemním podlaží se nachází velký pokoj o rozloze 38,7 m2, aktuálně využívaný jako ložnice s pracovním koutem. Dále je zde dětský pokoj a velká komora sloužící jako úložný prostor.

V domě je navíc jedna další místnost se samostatným vstupem přímo ze zahrady. V této prostorné místnosti (17,7 m2) se nachází krb a lze ji využít k různým účelům (pracovna, odpočinková místnost nebo např. studio). Tímto vchodem se vstupuje také do sklepa, kde je bojler a domácí vodárna.

Na pozemku kolem domu je udržovaná zahrada se vzrostlými rostlinami. Před domem jsou 2 parkovací místa. Voda je čerpána z vlastní kopané studny. Na pozemek je přiveden i veřejný vodovod, ale vzhledem k dobré kvalitě vlastní vody, není využíván. Dům je napojen na kanalizaci. Díky kvalitnímu zateplení odpovídá energetická náročnost domu kategorii C – úsporná. Topení je řešeno elektrickými přímotopnými panely, díky kterým lze využívat 20hod nízkého tarifu.

Dům se nachází v klidné části obce Kamenice – Nová Hospoda, Praha-východ, stranou od hlavní silnice ve stávající zástavbě rodinných domů. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, supermarkety Tesco a Billa, čerpací stanice, restaurace, pošta, zdravotní středisko...). Autobusová zastávka je 150 m od domu, odtud je přímé spojení PID na metro Budějovická (35 minut). V okolí Kamenice je krásná příroda, nedaleko je také zámek Štiřín, kde se nachází rybníky a golfové hřiště.

We are offering a lovely family home with a disposition of 4+1 (with 1 additional external room).

The house has usable area of 172 sqm with land size of 490 sqm. It was built in 1995 and completely reconstructed in 2013 (thermal insulation, new windows, reconstruction of internal rooms – bathroom and kitchen).

On the ground floor there is an entrance room, bathroom with toilet, kitchen with cooking island, living room and bedroom. The kitchen has a glass door leading to the spacious terrace with panoramic views of green surroundings. The terrace has direct access to the garden and pool.

Kitchen and terrace are oriented to the south and therefore receive plenty of sunlight. The kitchen includes built-in appliances (dishwasher, washing machine, American fridge).

On the first floor there is a spacious room of 38,7 sqm currently used as a bedroom and office space. There is also kids’ room and attic with a very big storage space.

The house has an additional room with a separate entrance (from the garden). This spacious room of 17,7 sqm with a cozy fireplace can be used for various purposes (office, recreation room or studio). This entrance is also to a storage room with boiler and water infrastructure.

On the land around the house there is a well cultivated garden with flowers and trees. In front of the house there are 2 parking places. Water is used from a private well. The house has an available connection to the municipal water supply but as our own water is of great quality, municipal water is not used. The House is connected to the city sewerage pipes. Thanks to the good thermal insulation the energy category that the house belongs to is “C – saving”. Heating is provided by electrical convector heaters and thanks to that it is possible to use 20 hours of lower electrical tariff.

The house is situated in the beautiful surrounding of Kamenice-Nova Hospoda, Prague east, on a quiet street. In the vicinity of the house are a Golf course, lakes & forests. Within walking distance are all necessary amenities (kindergarten, school, supermarkets Tesco and Billa, gas station, restaurants, post office, medical center...). The bus station is 150 m from the house, with a direct connection (35 minutes) to metro station Budejovicka).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556839
Dispozice4+1
Plocha pozemku490
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha172
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.