Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+kk • 355 m² bez realitkyZa Šmatlíkem, Praha - Šeberov

Za Šmatlíkem, Praha - Šeberov
Měsíční nájemné65 000 Kč

+ Poplatky za služby11 000 Kč


Pronájem prostorného dvoupodlažního domu 355 m² s krytým bazénem na rozlehlém pozemku 1012,8 m² se vzrostlou zelení v atraktivní a vyhledávané lokalitě Praha 4 - Hrnčíře.

Dispozice domu zahrnuje přízemí se vstupní halou, otevřený prostor obývacího pokoje s krbem a přímým vstupem do bazénu dále kuchyňský kout s jídelnou. Pokoj pro hosty, šatna, sprchový kout, samostatná toaleta, sauna, technické zázemí a vstup do sklepa. Garáž s přímým vstupem do haly.

Horní patro - čtyři prostorné pokoje, šatna a dále dvě samostatné koupelny s rohovou vanou a okny s výhledy do zahrady.

Vybavení domu zahrnuje - kompletně vybavená kuchyňská linka (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, myčka) pračka, sušička, v přízemí velkoformátová okna, v koupelnách podlahové topení. Vytápění zajišťuje plynový kotel, solární panely, zálohový zdroj tepla - elektrické topení.

Na zahradě se nachází bazén, ke kterému je vstup možný z domu (přímo z obývacího pokoje) anebo ze zahrady. Na zahradě se nachází venkovní sezení s markízou a trapolína.

Lokalita s výbornou dopravní obslužností, autobusové spojení na Opatov (nástupní stanice metra, linka C). Veškerá občanská vybavenost v místě (obchody, školy, školky).

Offering for rent a two floors house 355 m² with covered swimming pool on the property 1012,8 m². The house is located in attractive Prague's 4 - Hrncire neighborhood.

Downstairs starts with entrance hall, spacious living room including fireplace and easy access to the swimming pool as well as a kitchen with dining room. Guestroom, with bathroom and toilette, workroom, pantry. Technical facilities and access to the cellar. Garage with entrance to the hall.

Upstairs includes four rooms, dressing-room, two bathrooms with windows and overlooking to garden.

The property includes a fully equipped kitchen (fridge, microwave, cooker, dishwasher, washing-machine, dryer). Floor heating in the bathrooms. Heating is provided by gas boiler, solar panels, backup heat source - electric heating.

You can access a swimming pool, seating area as well as trampoline in the garden area.

The premise is located close to excellent public transportation , (bus connection to Opatov (underground station, line C) as well as all the other amenities in place (shops, schools, kindergartens etc.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556998
Dispozice7+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha355
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.