Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 89 m² bez realitkyRybova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Rybova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+kk v přízemí bytového domu v ulici Rybova, která je jednou z nejkrásnějších a nejžádanějších lokalit v Hradci Králové. Byt se prodává včetně kuchyňské linky, dalšího nábytku a vzrostlé zahrady o kterou je pečováno. Díky velikosti 52 m2 + 37m2 zahrady s terasou je v bytě dostatek místa a jižní poloha Vám zajistí spoustu světla. Výhoda bytu jsou nízké náklady díky tomu, že je dům postaven v roce 2007, tzn. necelé 2500Kč včetně fondu oprav. Nemovitost ocení Ti, kteří si svůj domov nepořizují na sídlišti, ale v klidné vilové čtvrti v těsné blízkosti lesa. Dostatek parkovacích míst přímo před domem. Naproti domu jsou obchůdky jako pekařství, kavárna, vinařství, restaurace i vyžití jako je park, les, cyklostezka bezprostředně za zahrádkou. Pro milovníky nakupování je v dosahu chůze do 10-ti minut OC Futurum, Lidl. Za domem nově zastávka MHD č. 21, v dosahu cca 3 minuty č. 7, 8, 9, škola i dvě školky. Bydlení v tomto bytě si prostě zamilujete. Rád Vás bytem provedu.

Realitní kanceláře prosím nevolat, pokud nebude respektováno, nahlásím přímo na portál bezrealitky.cz, děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557074
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.