Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyMírová, Loket - Loket, Karlovarský kraj

Mírová, Loket - Loket, Karlovarský kraj
Cena520 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt o dispozici 1+1 je se nachází v 8.NP panelového domu v ulici Mírová, Loket. Jedná se o byt před celkovou rekonstrukcí, kde je třeba vybudovat nové jádro a s tím související veškeré rozvody. Odhadovaná investice do bezvadného stavu je cca 150 tis. Kč. Po rekonstrukci může vzniknout krásné bydlení v klidné lokalitě v blízkosti parku a řeky. Byt sestává z pokoje - 20,4 m2, kuchyně - 10,6 m2, předsíně - 5,9 m2 a koupelny - 3,2 m2. K bytu náleží balkon v mezipatře. Topení a voda jsou dálkové. Byt je velmi slunný. Z bytu je hezký výhled. Dům je celkově v dobrém technickém stavu. Parkování možné před domem na společném parkovišti. Byt k dispozici ihned. Do fondu oprav a služeb se nyní platí 2.021,- Kč. Byt je vhodný jak pro vlastní užívání, tak jako investice k pronájmu. Veškerá obslužnost v místě.

Apartment 1 + 1 is located in the 8th floor, panel house in the street Mirova, Loket. It is a flat before the total reconstruction, where it is necessary to build a new core and all related wiring. Estimated investment in perfect condition is approx. 150.000,- CZK. After reconstruction, beautiful living in a quiet location near the park and the river can arise. The apartment consists of a room - 20.4 m2, kitchen - 10.6 m2, hall - 5.9 m2 and bathroom - 3.2 m2. Balcony outside of flat is available.Heating and hot water from town. The apartment is very sunny. The apartment has a nice view. The house is generally in good technical condition. Parking available in front of the house on a common parking lot. Apartment is available immediately. The repair and service fund now pays CZK 2,021. The apartment is suitable for use as well as for rent. All service close.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557310
Dispozice1+1
Dostupné od15. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.